Celebrity

16. října 2023 17:20

Zuzana Schneidewind

Regina Řandová v nové roli. V 55 letech jsem zažila postelovou scénu, děkuje seriálu

Již brzy se sympatická herečka Regina Řandová představí v další poutavé roli. Jak naznačila s lehce potutelným úsměvem, její ztvárnění, k němuž došlo v létě přímo u Jadranu, si užila.

Televizní diváci si Reginu Řandovou, která v září oslavila 56. narozeniny, jistě vybaví jako školačku Janu v nezapomenutelné české komedii Bota jménem Melichar, nebo v jejích televizních rolích. Vzpomeňme majitelku lázní v seriálu Ohnivý kuře či drbnu Simonu Rokytovou v seriálu Slunečná.

„Díky seriálu Na vlnách Jadranu jsem ve svých pětapadesáti letech zažila postelovou scénu,“ uvádí Řandová ke své postavě ve volném pokračování detektivní série Pod hladinou, která se na Primě uzavře již tuto středu. „Naaranžovali mě a já hrála, že je mi strašně špatně, a okolo mě obíhali ti krásní chorvatští členové štábu, kameraman, asistent režie… Jen mě aranžovali, abych v té posteli hezky vypadala,“ pokračuje o zákulisí natáčení scény svojí nové postavy – české babičky, jež svým nezodpovědným jednáním přivodí chaos v hotelu.

Čtěte také: Balkánské srdce Sary Sandevy jásá. Na Jadranu natáčí i dělá tlumočnici

„Víc prozradit nemůžu,“ dodává ještě Regina Řandová a zve ke sledování série Na vlnách Jadranu, kterou můžete sledovat na streamovací službě prima+ od středy 18. října. Minisérie z prostředí jadranské riviéry a pobřežní policie ukáže, jak budou dva Češi sloužit a pomáhat v době letní sezony českým turistům. Ústřední dvojici ztvární Matěj Hádek jako Jan Zach a Adam Ernest coby Eda Vopěnka.

Kromě hraní se Regina Řandová věnuje dabingu, svůj hlas propůjčila například Angelině Jolie či Demi Moore. Právě za dabing získala cenu diváků v rámci udílení Cen Františka Filipovského. Příliš štěstí však neměla v lásce. Manželství s Čestmírem Řandou, synem slavného herce, s nímž má syna Čestmíra (31), se proměnilo v noční můru. Řanda ji opustil a neplatil alimenty, za což byl i odsouzen a skončil na nějaký čas ve vězení.

„Bylo to těžké, a to hodně... Najednou jsem skončila sama s malým dítětem a stala se matkou samoživitelkou. Samozřejmě jsem to řešila, obracela se na různé instituce, doprošovala se peněz, které patřily synovi, ale bylo to tak ponižující, že jsem nakonec rezignovala. Syn se mohl rozhodnout, jestli je bude po tátovi vymáhat, ale hodili jsme to za hlavu,“ svěřila se herečka. Exmanžel Řanda v roce 2021 ve věku 60 let zemřel na infarkt.

O Řandové je méně známé, že je také vášnivou hráčkou golfu. Tento sport jí učaroval zhruba před osmi lety. „Jsem z negolfové rodiny, přivedl mě k němu až kamarád, kterému jsem dělala sparing partnera. Zatímco on už ho dávno nehraje, já u toho vydržela. Ono se sice říká, že vás to musí chytit okamžitě, jinak to nemá cenu, ale mně to ze začátku vůbec nic neříkalo. Zalíbení jsem v tom našla až postupně. Nakonec jsem si to zamilovala tak, že od jara do podzimu, když zrovna nepracuji, jsem na golfu,“ prozradila webu Prima Ženy v roce 2020 Řandová, která se pravidelně účastní turnajů a za hru sklízí i ocenění.

Sdílejte článek
Štítky seriál Slunečná herečka Ohnivý kuře Jaderské moře Regina Řandová Matěj Hádek Jan Zach FTV Prima prima+ Na vlnách Jadranu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.