Celebrity

3. listopadu 2023 15:55

Tomáš Durčák

Matthew Perry před smrtí obědval s neznámou ženou. Ta nyní odhalila svou totožnost

Od smrti Matthewa Perryho ještě neuplynul ani týden a už ji obklopuje několik konspiračních teorií, jak a proč z tohoto světa odešel. Jednu z nich – tedy že údajně šlo o plánovanou sebevraždu – nyní tak trochu vyvrátila doposud neznámá žena, s níž den před smrtí obědval.

Fotografie z oběda, který si Matthew Perry 27. října dopřál v restauraci, velmi rychle oblétly svět zejména proto, že na nich stoluje se ženou, která není žádnou z široké škály jeho známých partnerek. Až nyní se půvabná dívka, po jejíž totožnosti byla v posledních dnech obrovská poptávka, rozhodla vyjít na světlo a veřejně vše vysvětlit.

Ukázalo se, že jde o Athennu Crosby, bývalou Miss Kalifornie, finalistku Miss Teen USA a dnes pětadvacetiletou modelku. Řada lidí spekulovala o tom, zda žena z Perryho posledního snímku na veřejnosti nebyla zároveň jeho poslední milenkou či partnerkou. Nasvědčovaly by tomu i slova očitých svědků, dle nichž Perry na obědě s pohlednou kráskou velmi zaujatě rozprávěl a jídlu téměř nevěnoval pozornost.

„Nechtěla jsem o tom mluvit, ale co nyní sdělím, je fakt, že jsem měla možnost osobně Matthewa poznat,“ napsala modelka na své sociální sítě k hercově černobílému snímku. „Jsem z jeho smrti velmi zdrcena, ale zároveň jsem cítila, že by bylo velmi nevhodné o tom ihned veřejně mluvit, protože veškerá pozornost by nyní neměla být upřena na mě, ale na něj a jeho památku,“ dodala Athenna Crosby, která následně vysvětlila, jaký byl její vztah s Perrym.

„Extrémně si chránil své soukromí a já jsem to během našeho přátelství respektovala. Ale opravdu jsme byli jen přátelé a já jsem byla jedním z posledních lidí, kteří ho viděli a mluvili s ním, než odešel,“ popsala modelka s venezuelskými kořeny, dle jejíhož názoru byl herec, známý především jako Chandler ze seriálu Přátelé, den před svou tragickou smrtí v dobré náladě.

„Chtěla bych zdůraznit, že Matthew byl v extrémně dobré náladě a nadšeně mi vyprávěl o věcech, které se mu v životě dějí. Byl celý šťastný a plný života. Prosím, zdržte se tedy zatím jakýchkoli spekulací o tom, jak zemřel,“ dodala Athenna Crosby.

Smrt Matthewa Perryho zasáhla celý svět:

Sdílejte článek
Štítky smrt oběd sebevražda vztah konspirační teorie žena Matthew Perry Přátelé partnerka vyjádření vysvětlení Athenna Crosby

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 5. 2024

Kdyby byl každý den jako dnes, život by byl ráj, Berani. Je to pro vás potenciálně nádherné období. Možná najdete odpovědi na problémy, které vás trápí už několik týdnů. Při všech rozhovorech mějte uši otevřené. Mohli byste narazit na dílo, na které jste dlouho čekali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.