Štěstí v dubnu podle astrologie. Na každého čeká pár dní

Každé znamení má v dubnu několik dní, kdy může vsadit na štěstí a tak trochu zariskovat. Jaké jsou ty vaše?

Umět řešit problémy s chladnou hlavou se bude v dubnu hodit. I tak nám však hvězdy prorokují několik dní v měsíci, kdy nám bude přát štěstí. Dařit se bude nám všem, záleží jen na tom, který den astrologie vybrala pro každé znamení.

Novoluní ve znamení Berana nám příliš neulehčí a hodně nás ovlivní. Probudí se v nás vášně a ambice něco dokázat, proto neočekávejte klidný začátek dubna. Ke konci měsíce většinu z nás naopak čeká klid, touha po lásce a míru. Nikdo nebude chtít řešit problémy s horkou hlavou. Vymknout se to ale může vodním znamením, ta by si měla dávat pozor na velké vlny emocí.

Konec dubna, přesněji 30. den, nás čeká zatmění Slunce ve znamení Býka, který nám předpovídá těžké časy, a to hlavně v oblasti ekonomiky.

Beran

Dny pro štěstí: 18., 21., 22., 27., 28.

Začátkem měsíce se budete odrazovat a manipulovat sami sebe, abyste získali znovu stabilitu. Vše se urovná a pak... Přečtěte si podrobný horoskop pro Berana.

Býk

Dny pro štěstí a všechny Býky: 18., 23., 24., 27., 28.

V tomto jarním měsíci vás čekají velké změny nejen v oblasti partnerství, ale i v té pracovní. Budete se snažit tyto... Přečtěte si podrobný horoskop pro Býka.

Blíženci

Nejlepší dny pro štěstí: 18., 25., 26., 27., 28.

Máte dar komunikace, ale často ji nepoužíváte, což vám přináší komplikace. Více se snažte s partnerem probrat vše dřív než... Přečtěte si podrobný horoskop pro Blížence.

Rak

Dny pro štěstí: 18., 27., 28., 29.

V práci vás čekají změny, přijdou ale nečekaně a vy se jim budete bránit. Nakonec je přijmete, někdo z kolegů vám však... Přečtěte si podrobný horoskop pro Raka.

Lev

Štěstí v dubnu pro všechny Lvy: 18., 27., 28., 29., 30.

Kroťte svoji impulzivnost, někdy si myslíte, že máte pravdu, ale ono to z jiného úhlu může vypadat jinak. A vy se svojí... Přečtěte si podrobný horoskop pro Lva.

Panna

Štěstí v dubnu: 18., 27., 28.

Na začátku měsíce budete hodně pracovat, ale bude vás to bavit a vůbec si neuvědomíte, že neděláte nic jiného. Překonáte... Přečtěte si podrobný horoskop pro Pannu.

Váhy

Váhy a jejich štěstí v dubnu: 18., 27., 28.

Někdo vámi už delší dobu manipuluje, ale vy si to vše dáte dohromady až v půlce měsíce. Je pravda, že se k tomu postavíte... Přečtěte si podrobný horoskop pro Váhy.

Štír

Šťastné dny v dubnu: 18., 27., 28.

Na začátku měsíce pocítíte frustraci z toho, že je toho na vás hodně. Budete řešit záležitosti týkající se úřadů a jiných... Přečtěte si podrobný horoskop pro Štíra.

Střelec

Střelci a jejich štěstí v dubnu: 18., 27., 28.

Máte vedle sebe toxického člověka a to vás oslabuje a cítíte se mizerně. Jen to nedokážete vyřešit. Už na začátku dubna budete... Přečtěte si podrobný horoskop pro Střelce.

Kozoroh

Štěstí v dubnu podle hvězd: 18., 27., 28.

Od začátku dubna budete uzavírat různé sektory vašeho života a bude se vám to dařit. Tedy jen v počátcích měsíce. V druhé půlce... Přečtěte si podrobný horoskop pro Kozoroha.

Vodnář

Vodnáři a jejich štěstí v dubnu: 18., 27., 28.

Rozhodnete se být k sobě i ostatním upřímní – a to vás bude nutit všem říct, co si opravdu myslíte. Ne u všech lidí vám to... Přečtěte si podrobný horoskop pro Vodnáře.

Ryby

Ryby a dubnové štěstí: 18., 19., 20., 27., 28.

V dubnu budete jako na horské dráze. Chvilku nahoře, chvilku dole. Žádná stabilita a nuda se vás tento měsíc netýká. Nebudete... Přečtěte si podrobný horoskop pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.