Celebrity

14. března 2023 13:05

Eliška Reiglová

Je hnus spát za peníze s muži, kteří nejsou Brad Pitt. Tereza H. popsala práci společnice

Příběh Terezy Hlůškové (26), která strávila několik let v pákistánském vězení za to, že měla v kufru pašovat téměř devět kilogramů heroinu, sledovalo téměř celé Česko. Ještě než byla zatčena na letišti, živila se jako společnice. Nyní popsala, jak se k takové práci dostala a proč se do ní vůbec pustila.

Tereza Hlůšková má za sebou roky strávené v Pákistánu, konkrétně ale ve vězení, kde o žádnou exotickou dovolenou rozhodně nešlo. Obvinění z pašování heroinu byla nakonec zproštěna a chvíli to vypadalo, že o všem, co prožila, napíše knihu. Nakonec se ale rozhodla pro modernější pojetí zveřejnění svého příběhu a ve videích o něm mluví na platformě Herohero.

Jak vypadalo propuštění Terezy z pákistánského vězení:

Lákavá nabídka

Češka, která se teprve loni vrátila do vlasti po dlouhém pobytu ve vězení, se těsně před maturitou rozhodla opustit školu a pracovala v továrně za 12 tisíc korun. Když jí proto známý nabídl přivýdělek v podobě erotického focení v Dubaji, neváhala. „Pak přidal, že ti muži po mně asi ještě něco budou chtít a o uklízení nebo vysávání úplně nepůjde. Řekla jsem si, že žaludek na to asi mám, peníze by se hodily, tak proč ne,“ prozradila.

Čtěte také: Příběh Simony (32), která dělá profesionální společnici, aby uživila syna

Ze Spojených arabských emirátů se později přesunula do Belgie a rodině tvrdila, že tam pracuje ve fabrice. Její znalosti angličtiny byly velmi chudé, to jí ale v práci a styku s klienty nijak nebránilo. „Jako společnice úplně moc mluvit nepotřebujete. Je potřeba dělat spíše jiné věci. Vzdechy jako ách a óch se v každém jazyce řeknou stejně,“ přiblížila.

Nový život

Aktuálně je Tereza Hlůšková zpět v České republice, našla si práci jako servírka a také se zamilovala. S Mariánem Kovářem (29) si na sociálních sítích často vyjadřuje lásku a nic nenasvědčuje tomu, že by její minulost tento vztah negativně ovlivňovala. Na řečech okolí jí nezáleží.

Čtěte také: Tereza Hlůšková po návratu z Pákistánu jen září a chlubí se láskou s fotbalistou

„Dělala jsem tuto práci, a pokud mne za to někdo odsuzuje, ať to dělá. Neznamená to, že si nemůžu najít chlapa nebo mít děti,“ řekla rázně žena, která za svým starým životem udělala tlustou čáru. Přiznala, že být společnicí, ač finanční odměna nebyla špatná, nebylo příjemné.

„Je to hnus, spát s cizími muži za peníze, hlavně když nejsou ve tvé věkové kategorii a nevypadají jako Brad Pitt. Na druhou stranu jsem už vyrostla a mám úplně jiné priority, se kterými bych tuhle práci už nedělala,“ vysvětlila.

Společnice není ku*va

Po návratu do České republiky se musela Tereza Hlůšková smiřovat s nenávistí, kterou ji lidé zahltili na sociálních sítích. O její minulosti už byli informováni a za to, že byla společnicí, ji nazývali i horšími výrazy. Mladá servírka se ale brání, mezi ku*vou a společnicí je podle ní velký rozdíl.

Čtěte také: Tereza H.: Zdechovský mi nepomohl, jen machruje. Jste naivní, radši mlčte, vzkázal politik

„Tahle holka má nějaký vlastní privát, kam za ní chodí na sex zákazníci. Společnice je slečna, kterou si chlap zaplatí a ona s ním chodí například na večeře, doprovází ho na schůzky nebo s ním létá na dovolenou. Je jen na ní, jestli s mužem bude spát, ale má pak za to víc peněz,“ přiblížila Hlůšková.

Svá slova ohledně rozdílu mezi dvěma povoláními koneckonců měla i čím podložit. Popsala zkušenost, která patřila k těm příjemnějším, kdy doprovázela klienta na pracovní schůzku. „Seděla jsem tam v krásných šatech, hezky namalovaná, nemusela jsem nic říkat, dostala jsem zaplaceno a dobře jsem se najedla,“ dodala.

Sdílejte článek
Štítky peníze práce heroin věznice Pákistán Tereza Hlůšková Marián Kovář společnice

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.