Celebrity

19. února 2023 22:00

Anna Fedorov

Už nejsem politik, ale rocker, přiznal Michael Kocáb. Jak to má teď se ženami?

POVÍDEJ (7)

Oblíbený hudebník Michael Kocáb v pořadu Povídej prozradil, jak to má se vztahy. Žádnou ženu teď po svém boku prý nemá. Veškerý svůj čas tak věnuje hudbě, umění a svým čtyřem dětem.

„Teď jsem jako kůl v plotě. A to je dobré. Člověk potřebuje mít klid na práci,“ přiznal v pořadu Povídej Kocáb, který byl dvakrát ženatý. S Američankou Marshou přivedl na svět tři děti – Natálii, Jessicu a syna Michaela. Poté byla Kocábovou partnerkou jeho bývalá mluvčí Lejla Abbasová, se kterou má syna Davida. Partneři spolu tvořili pár pět let, v roce 2014 se rozešli.

„Mám čtyři děti a tam se ten emocionální prvek může hodně realizovat. Mému nejmladšímu synovi Davídkovi je teď 11 let a je sladký. Miky je starší, ale zas dělá v mém oboru. Všechny je miluju,“ reagoval Kocáb na otázku, jak teď vypadá jeho osobní život. Moderátorce Radce Červinkové pak prozradil, že po svém boku nikoho nemá.

Mohlo by vás zajímat: Jenovéfa Boková skrývala sladké tajemství. Herečka bude brzy maminkou

Kocáb se teď prý věnuje hlavně umění, politika mu ale cizí rozhodně není. „Už nejsem politik, ale rocker. Zabral jsem se zase do hudby a přibral si k tomu filmařinu. Natočil jsem jeden celovečerní film, druhý – s názvem Rocker versus politik – o mně natočila Olga Sommerová. (…) Už jsem se zabral do toho kumštu a Putin zaútočil na Ukrajinu. Už bylo zase ztraceno a opět bych nejraději šel na obranu a ucházel se třeba o post ministra obrany,“ přiznal Kocáb v pořadu Povídej.

Na umění prý rozhodně nezanevřel, přesto mu nedá aktuální politické dění sledovat. „Často upravuji film a do toho mi jednou zprávy. Je to trochu schizofrenie,“ řekl.

Mohlo by vás zajímat: Bruce Willis přestal mluvit. Jeho rodina oznámila, že trpí demencí

Kocáb patří od 80. let k nepřehlédnutelným postavám hudební scény, proslavil se jako lídr kapely Pražský výběr. V listopadu 1989 byl spolu s Michalem Horáčkem u jednání mezi zástupci komunistické moci a Občanského fóra. Začátkem 90. let se ve funkci federálního poslance zapsal do dějin jako muž, který organizoval odsun sovětské armády z Československa. K politice měl blízko i později, patřil do okruhu spolupracovníků Václava Havla a v letech 2009 až 2010 působil jako ministr pro lidská práva.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.