Celebrity

8. listopadu 2023 17:26

Žaneta Dernerová

Václav Šanda ukáže nahý zadek. Jako svůdník dokonce skončí v poutech

Zamiloval jsem se do tvé kolegyně – Einstein II

Sympatický herec Václav Šanda (34) se nahoty nebojí. Dokazuje to jak na divadelních prknech, tak tentokrát i na televizní obrazovce. V oblíbeném komediálním krimiseriálu se objeví, jak ho pánbůh stvořil. Kolegyně Anna Polívková (44) ho navíc jako záletného proutníka spoutá. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Někteří herci se nahotě vyhýbají, seč mohou. Případně ochotně využijí služeb dubléra. To ale rozhodně není případ Václava Šandy. Nedávno se před kamerou po více než dekádě setkal s Evou Podzimkovou, s níž si i tentokrát zahrál zamilovaný pár, a hned šel donaha. „S Evou jsme se potkali až ve chvíli, kdy jsme jeli na plac. A vzápětí jsme natáčeli ty žhavé scény. Z dodávky se koukám na tu polonahou Evičku a krásu kolem,“ popisuje, co prvního tihle dva prožili při natáčení seriálu.

„Vůbec jsem o tom nediskutoval, protože když mi poslali scénář s nabídkou, jestli to chci dělat, tak jsem si toho všiml. Řekl jsem si, že v rámci seriálu a žánru to bude jenom letmá nahota,“ svěřil se Václav, pro něhož není svlékání před publikem až tak ojedinělé. Oblečení totiž pravidelně odhazuje v divadelním představení K.Š.E.F.T. v pražském Činoherním klubu. „Když přišlo na natáčení oné scény, tak všichni byli natolik slušní, že na place zůstalo jen minimum lidí ze štábu. V tu chvíli jsem to opravdu neřešil a neměl jsem s tím problém,“ vypráví modrooký herec.

Při natáčení si dokonce sám vymyslel i pointu dané scény. „Když končí, zavolám na Evu: ‚Co děláš?‘ a tu kytaru dám bokem. Takže Eva to měla opravdu z první řady,“ prozrazuje se smíchem Šanda, jenž si zahrál záletného svůdníka Viktora. V dalším díle seriálu Einstein 2, který uvidíte ve středu večer na Primě, nepokrytě balí kolegyni Podzimkové – komisařku Lenku v podání Anny Polívkové. Jenže ani jedna z nich jeho sympatie k polyamorii nesdílí a s nabídkou na vztah ve třech u nich neuspěje. Policistku navíc naštve, když se přes jejího syna vetře k ní do bytu. Šikovně ho proto naláká a připoutá k topení. Jenže Viktorovi po prvním nadšení ztuhne úsměv na rtech.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.