Velká věštba na únor pro Štíry: Čeká vás příjemný měsíc a láska jako trám

ŠTÍR - Měsíční horoskop na únor 2023

Co čeká Štíry ve druhém a nejkratším měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže přivolat lásku? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na únor vychází hned dvě karty - Eso disků a Šestka disků. Eso disků vám slibuje ochranu shůry a také jistoty, které si budete hlídat a možná i naleznete nové. Šestka disků je o dobrých časech, na které si jednou rádi vzpomenete. Může vám to v tuto chvíli připadat jako určitý stereotyp a nuda, ale zase vám nebude nic chybět.

Jak se bude Štírům dařit v roce 2023? Podívejte se na jejich roční horoskop.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty potvrzují vše, co předpovídají tarotové karty. Dokonce vás čekají i nějaké společenské události, dostanete se mezi přátele a udělá vám to velkou radost. Takže možná to nakonec s tou nudou, kterou věští tarotové karty, nebude tak zlé.

Začátkem měsíce budete řešit věci týkající se vašich pracovních jistot. Něco vás velmi mile překvapí. Můžete si nastavit některé věci, aby dlouhodobě fungovaly tak, jak potřebujete. Získáte dobrou informaci, která vám zajistí skvělou investici nebo nějakou jistotu.

Ve druhé dekádě vás čeká láska jako trám. Ti, kteří jsou ve vztahu, čeká jeho posílení. Nezadaní mohou potkat někoho, s kým to bude neskutečně jiskřit. Neseďte doma, jděte mezi lidi, najděte si nějakou záminku, proč jít ven. To vše se vám pak může velmi pozitivně projevit nejen v soukromém, ale i v pracovním životě. Máte možnost získat informace a načerpat i nějaké profesní věci, které budou ve váš prospěch.

Třetí dekáda bude také velmi pěkná, hlavně pro rodinné věci a city. Posílí vás i vaše vztahy, které máte s blízkými lidmi. Budete také investovat do svého zevnějšku a celý měsíc by pro vás nakonec mohl být velmi pěkný a příjemný.

Kouzlo na posílení lásky

Pokud si chcete do života někoho přitáhnout nebo posílit svůj stávající vztah, může vám pomoci mantra Hormal Sa. Když ji budete říkat 108x každý den, budete se jevit svému okolí velmi atraktivně a přitáhnete si k sobě možná někoho, kdo by se mohl líbit i vám.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)

Rok 2023 přinese nové šance všem znamením zvěrokruhu: