Velká věštba na únor pro Váhy: Čeká vás spousta práce a možná i osudová láska

VÁHY - Měsíční horoskop na únor 2023

Co čeká Váhy ve druhém a nejkratším měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže posílit lásku s partnerem? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na únor vám z tarotových karet vychází karta Zamilovaní. Ta se vztahuje, jak už její název napovídá, především k milostným záležitostem, a předpovídá, že máte možnost potkat někoho osudového. Je to nádherná a osudová karta, která posiluje komunikaci, získávání informací. Bohužel ale také ukazuje, že do vašich vztahů může zasahovat i někdo z vnějšku.

Jak se bude Vahám dařit v roce 2023? Podívejte se na jejich roční horoskop.

Co říkají mariášové karty?

Celý únor před sebou pohrnete spoustu starostí a věcí, především pracovních, a budete mít co dělat, abyste všechen ten nápor zvládli. A vy to nakonec zvládnete.

Začátek měsíce vám přinese radost z hlediska citů. Jako by kolem vás bylo najednou víc příležitostí, než byste si mysleli. Budete mít víc potenciálních partnerů a můžete si to užívat, pokud na to při svém pracovním nasazení budete mít čas. Dávejte si pozor na cestách, čekají na nich menší mrzutosti úředního charakteru. Opatrně na různé kontroly, hlídejte si, ať nepřekračujete povolenou rychlost, a mějte v pořádku jízdenky. Nakonec by to nemělo být tak zlé, ale myslete na to.

Během druhé dekády přijde nečekaná zpráva, která odejde tak rychle, jako se objevila. Bude se týkat vašich finančních jistot, vy ale budete velmi dobře připraveni a vše ustojíte.

Ve třetí dekádě se objeví možná nějaký větší výdaj, který vám bude dělat těžkou hlavu. Bude ale na dobrou věc a do budoucna se vám velmi vyplatí.

Kouzlo na posílení lásky

Možná příliš své lásce nevěříte, nebo trochu trpíte žárlivostí. Můžete zkusit kouzlo určené pro ženy, které zajistí, že muž, kterého milujete, na nikoho jiného nepomyslí. Vezměte svůj vlas a omotejte ho dotyčnému kolem knoflíku na saku, košili a podobně. Bude si vás tak nosit všude s sebou a vaše energie mu nedovolí, aby se koukal po nějaké jiné ženě.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)

Rok 2023 přinese nové šance všem znamením zvěrokruhu: