Velká věštba na únor pro Vodnáře: Dokážete toho spoustu, ale nebuďte zbrklí

VODNÁŘ - Měsíční horoskop na únor 2023

Co čeká Vodnáře ve druhém a nejkratším měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže přivolat lásku? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na únor vám z tarotových karet vychází Dvojka disků, která říká: Dvakrát měř, jednou řež.  Budete dělat pomalé, ale jisté krůčky. Důležité bude nebýt zbrklí. Bylo by dobré udělat krok a jakmile budete vědět, že stojíte stabilně, můžete udělat další. Takto systematicky a disciplinovaně můžete dosáhnout absolutně všeho, na co si vzpomenete.

Jak se bude Vodnářům dařit v roce 2023? Podívejte se na jejich roční horoskop.

Co říkají mariášové karty?

Karty vám v únoru slibují štěstí na myšlení, velmi dobře vám půjde učení, budete předvídat různé věci. Můžete získat uznání za to, jak někdo zhodnotí vaše znalosti. Můžete si dát i nějaký nový cíl a bude vám přáno.

Starší členové vaší rodiny od vás začátkem měsíce budou potřebovat pomoc. A vy od nich na oplátku získáte informace a dobrý pocit z toho, že jste zodpovědní a pomáháte těm, kteří kdysi pomáhali vám.

Druhá dekáda přinese nečekanou zprávu týkající se financí nebo pracovních záležitostí. Protože jste neskutečně flexibilní, bude pro vás tato zpráva velmi užitečná. Pravděpodobně budete mile překvapeni někým, o kom jste si mysleli, že není úplně ideální člověk, protože vám podá pomocnou ruku.

Třetí dekáda bude pro vás přínosná z hlediska lásky a citů. Máte možnost nastavit nějaký vztah, dát mu nové mantinely a postavit ho do dlouhodobějšího horizontu. Budete také investovat do věcí, které se budou v budoucnu týkat vašich jistot, zaměstnání nebo bydlení. Na toto období každopádně budete v budoucnu vzpomínat jako na dobré časy.

Kouzlo na přivolání lásky

Vy Vodnáři jste velmi originální, proto můžete vyzkoušet kouzlo, které kdysi úspěšně vyzkoušela jedna žena. Doma měla selenitovou hůlku a dostala radu, aby dvě takovéto hůlky postavila vedle sebe, jako když se staví stožár nebo anténa. Pomocí takovéto hůlky můžete vysílat to, co chcete, a pak zase přitahovat. Myslete tedy při tomto rituálu na to, že si přitahujete ideálního partnera.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)

Rok 2023 přinese nové šance všem znamením zvěrokruhu: