Celebrity

8. ledna 2024 16:01

David Laštovka

Vojtěchu Kotkovi to s Terezou Rambou nevyšlo. Životní lásku našel mimo showbyznys

7 pádů Honzy Dědka (9) - Vojta Kotek

Vojta Kotek, který slaví 36. narozeniny, měl na lásku dlouho smůlu. Randil se slavnými herečkami, ale pokaždé to skončilo rozchodem. Osudovou ženu poznal mimo showbyznys. Vzal si ji za manželku a má s ní krásného syna.

Herec Vojtěch Kotek pochází z divadelní rodiny. Otec Václav hrál dlouhá léta v Divadle Járy Cimrmana, maminka Alena vystudovala produkci na DAMU. Jeho první láskou byla herečka Tereza Voříšková, dnes Ramba.

„S Terezou jsme spolu byli, když nám bylo osmnáct. Přivedl jsem ji do divadla na Cimrmany, protože je nikdy neviděla naživo. Pamatuji si, jak jsem ji lehce nervózní chtěl představit Zdeňkovi Svěrákovi, který jí byl naprosto okouzlený. Já jsem trošku blekotal, ale Terezka si svojí bezprostředností získala jeho pozornost. Zdeněk tenkrát řekl, že mám dobrý vkus. Nečekal jsem, že ji Zdeněk obsadí do filmu dřív než mě,“ prozradil s úsměvem Kotek v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Tereza ho opustila kvůli Hádkovi

Ramba si před sedmi lety zahrála ve Svěrákově filmu Po strništi bos. Oba obsadil do komedie Betlémské světlo až před dvěma lety. V té době už netvořili pár a mohli tak zužitkovat zkušenosti z jejich soužití.

Čtěte také: Vojta Kotek se pochlubil dojemnou fotkou syna. Hubert je celý tatínek, tvrdí fanoušci

„Terezka má selektivní paměť. Spoustu věcí z našeho vztahu si pamatuje úplně jinak než já. Párkrát jsme na to narazili, když jsme točili Betlémské světlo, kde probíhají nějaké hádky. Terezka říkala, že víme, jak to hrát. A já jí říkal, co blázníš, vždyť jsme se v životě nepohádali. Podle ní jsme se hádali a podle ní vždycky v těch hádkách vyhrávala. Což jestli jsme se někdy hádali, vyhrával jsem určitě já,“ rozesmál se Kotek, kterého můžete znát ze seriálu Einstein - Případy nesnesitelného génia nebo zábavného pořadu Máme rádi Česko. Vztah Kotka s Terezou Voříškovou trval dva roky. Ukončila ho Tereza, která se zamilovala do jiného herce, Kryštofa Hádka.

Syn dostal kuriózní jméno

Vojta poté randil s o osm let starší vizážistkou Adrianou Trpkovič, herečkou a zpěvačkou Berenikou Kohoutovou, tanečnicí Jessicou Monteiro nebo grafičkou a ilustrátorkou Valerií Rónovou, dcerou akademického sochaře Jaroslava Róny, s níž se seznámil na oslavě 70. narozenin herce Jiřího Bartošky. Všechny tyto vztahy mu ale krachly.

Jeho osudovou láskou se stala půvabná Radana, kterou před dvěma lety po roční známosti pojal za manželku. O čtyři měsíce později se jim narodil syn, který dostal jméno Hubert I. Šman Kotek. „S největší pravděpodobností, protože mám židovské předky, tak by se měl jmenovat Šman. A my jsme mu tak nějak z legrace začali říkat. A teď se snažíme vymyslet jiné jméno, ale moc se nám to nedaří a furt mu říkáme Šmane, Šmanísi, Šmanimíre. A obávám se, že mu to zůstane. Tak nám asi úplně nepoděkuje,“ svěřil se herec v pořadu Showtime ještě před narozením syna.

Vojta Kotek promluvil o synovi:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.