Celebrity

7. října 2024 12:42

Tomáš Durčák

Vondráčková Plekancovi vyčinila za výchovu dětí: Skoro s nimi není, volné dny nemám

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec už sice dlouhých pět let manželé nejsou, ale stále je pojí dva synové Matyáš a Adam. Herečka a zpěvačka si však stěžuje na to, že její exmanžel, který má v novém manželství s Lucií Šafářovou další dva potomky, dceru Leontýnu a syna Olivera, jejich společným potomkům nevěnuje tolik času. A zřejmě se obává, že bude i do budoucna víc tátou potomkům, které vychovává se současnou manželkou.

Vše nasvědčovalo tomu, že i když se Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec nerozešli asi nerozvedli úplně v nejlepším, nakonec našli společnou řeč a zůstanou minimálně přáteli, které pojí dva potomci. Letní prázdniny a následný start nového školního roku však Vondráčkovou podle všeho opět maličko nadzvedly ze židle.

Čtěte také: Hokejisté musí být srdcaři, má jasno Vondráčková. K čemu kdysi přesvědčovala Plekance?

Dvanáctiletý Matyáš a devítiletý Adam Plekancovi z hokejistova prvního manželství si prožili v létě skvělý zážitek. Táta Tomáš je totiž společně s manželkou a bývalou tenistkou Lucií Šafářovou vzali společně s jejich nevlastními sourozenci, čtyřletou Leontýnkou a dvouletým Oliverem, na dobrodružný road trip po Spojených státech a Kanadě.

Pyšný táta Tomáš Plekanec z výpravy, na níž jeho druhý nejstarší syn Adam oslavil deváté narozeniny, poslal krásnou fotku všech svých ratolestí pohromadě. „Čas letí, užívejte prázdniny…,“ napsal k fotografii, u níž zmínil věky všech svých dětí. K překvapení řady jeho fanoušků a zřejmě i samotného Tomáše se mezi komentáři objevil i vzkaz od jeho exmanželky. „Užíváme s klukama, děkujeme,“ vzkázala Lucie Vondráčková.

Jejího ironického rýpnutí na adresu manžela, který dle jejího názoru ihned sdílel jednu z mála chvil, kdy se syny tráví čas, si všimla celá řada fanoušků. „Kluci jsou moc hezcí, je vidět, že maminka se o ně stará,“ zareagovala jedna z komentujících, která očividně měla stejný záměr jako Vondráčková. Ta se o tom, že se na rozdíl od tatínka o oba většinu času stará spíš ona, nebojí mluvit i veřejně.

„Teď jsou u mě skoro nonstop, ale jak jsou větší, tak vědí, že pracuju. Našli jsme si svůj rytmus,“ popsala v pořadu Intimní zpověď. „Jsem máma i táta dohromady, takže musím být přísná, ale někdy je to těžké. Jsme spolu vlastně pořád,“ povzdechla si pro změnu pro Extra.cz. Zároveň naznačila, že její současný partner Zdeněk je pro oba syny spíš kamarád, než nevlastní otec. A tak je i vzhledem k pracovnímu vytížení dle svých slov doslova v jednom kole.

Mohlo by vás zajímat: Jágr si rýpnul do partnerky: Na titulce už může být každý. Fakt vtipné, odvětila nevrle

„Nemám volné dny. Mám dvě děti. Vstáváme v šest, chystáme svačiny, obědy. Pak jdou kluci do školy a já utíkám na natáčení, dabing nebo zkoušku do divadla. Odpoledne je vyzvednu ze školy, jedeme domů. Pak začíná druhá směna, to jsou jejich kroužky nebo další práce. A večer zase divadlo,“ popsala herečka a zpěvačka, jak vypadá její běžný všední den, pro Týdeník Květy.

Na druhou stranu si oba starší synové Plekance při rozvodu podle všeho oba zvolili, že by chtěli být ve výhradní péči maminky. Táta ostatně velkou část jejich dětství strávil spíš na tréninku či na zápase během své štace v NHL, a tak je jasné, že od malička trávili mnohem víc času s Luckou.

Tomáš navíc ani po konci aktivní kariéry nezahálí, angažuje se v hokejové reprezentaci a pustil se i do byznysu s pronajímáním apartmánů. Jeho dva mladší potomci jsou navíc citelně mladší, a tak si z volného času určitě ukrajují větší část než starší synové. Ti však pomalu a jistě míří do puberty, kdy mohou velmi snadno začít samotné matce maličko přerůstat přes hlavu. Je tak možné, že tlak Vondráčkové na exmanžela, aby s nimi trávil víc času, se bude ještě stupňovat.

Lucie Vondráčková je dnes spokojená po boku nového partnera, ten však prý oběma synům je možná i díky mladšímu věku spíš kamarádem než otčímem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 10. 2024

Zařízení, na kterém jste závislí ve svém každodenním životě, může dnes náhle selhat. To vás může uvrhnout v paniku, ale nespadněte do této pasti. Zavolejte příteli, který se v těchto věcech vyzná, nebo přivolejte odborníka. V takových chvílích je nejlepší se poruchou netrápit, ale prostě ji co nejrychleji odstranit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.