7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude poslední týden v tomto roce?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 26. prosince 2022.

Denní průvodce na týden od 26. prosince pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 26. prosince

Před námi je sváteční a krásné pondělí, ve kterém budeme mít odvahu konat i nezvyklé kroky. Možná si se svými blízkými dokážeme projasnit nějaké stíny z minulosti a nastavit nové možnosti vzájemné komunikace. Může dojít k velkým smířením, odpuštěním i prozření. Humor chybět nebude.

26. prosince je druhý svátek vánoční, den. sv. Štěpána. Štěpán byl Kristovým současníkem, horlivým  kazatelem o vzkříšení Ježíše Krista a prvním, koho za víru ve Spasitele umučili. Někdy bývá označován jako Prvomučedník a je uctíván hned po svátku Kristova narození. Židovský soud ho kolem roku 35 odsoudil k smrti ukamenováním před před Damašskou bránou do Jeruzaléma. Podle některých zdrojů zemřel 26. prosince, kdy se slaví jeho svátek.

Svatoštěpánské pranostiky a předpověď počasí:

  • Jestli na Štěpána větry uhodí, příští rok se všecko špatně urodí.
  • Svítí-li na koledu v noci měsíc, bude ve stodole hojně obilí.
  • Svítí-li na den svatého Štěpána slunce, bude drahé ovoce.
  • Když svatý Štěpán vyfouká bláto, bude pěkné jaro nato.

Úterý 27. prosince

Klidné, prázdninové úterý. Najdeme si čas i na duchovní obrodu. Zasněnost, tvořivost a jemnost jsou dominantní energie Luny v Rybách. Přijměme její měkkost a odpusťme sobě i svým bližním všechny staré hříchy.

Středa 28. prosince

Možná se dnes potkáme s romantickou láskou. Jisté je hluboké souznění duší a téměř dokonalé pochopení druhého beze slov. Velká oddanost a obětavost. Dnešek je nesen duchem lásky něžné až mystické. Dopřejte si prožitek z krásné hudby.

Čtvrtek 29. prosince

Dobrosrdečnost a spolehlivost i hluboká sebedůvěra nás budou provázet tímto čtvrtkem. Možná se už začneme připravovat na poslední den v roce a plánujeme oslavy příchodu nového roku. Den přeje i setkávání s přáteli a dalším společenským akcím.

Pátek 30. prosince

Před námi je konec roku a máme tendenci bilancovat. Co se nám v tomto roce povedlo, co nám rok přinesl i odnesl? Zajímá nás naše budoucnost, kde najdeme jistoty a stabilitu a začínáme tušit, že nejpravděpodobněji sami v sobě. Před námi je rok, kterému podle numerologie povládne číslo sedm. A to je velmi tajemné číslo.

  • Od dávných dob mělo číslo sedm záhadný smysl. Zahrnuje moudrost a dokonalost, ale neustále vyplouvají na povrch věci, které měly zůstat v utajení. Jsou nevysvětlené, nepochopené a nesprávně prožité. Vynikajícími vlastnostmi čísla sedm jsou snaživost a vědění, představivost a snění. Dodávají nám duševní odvahu, která se objevuje v okamžiku, kdy máme nedostatek fyzické statečnosti. Nesmíme zapomínat, že vlastnosti čísla sedm jsou nakloněny klidnému přemýšlení a hloubání.
  • Co můžeme v roce sedm pěstovat? Stálý zájem o aktuální životní události, chápání druhých lidí – jejich myšlení, koníčky a životní cesty a konečně využívání znalostí a zkušeností v praxi.

Sobota 31. prosince

Nikoho určitě není třeba v tento den upozorňovat, že přehánění a nepozornost obvykle nevedou k nejlepšímu vstupu do nového roku. Pokud vám dnes bude někdo vyznávat hlubokou a věčnou lásku, může to být i pravda, osudové kroky a rozhodnutí ale odložte až na zítřek.

  • Krásný, šťastný a klidný nový rok 2023. A věřme čínskému přísloví, které říká, že každý nový rok je lepší než ten starý.

Neděle 1. ledna

Jak na Nový rok, tak po celý rok. A letošní 1. leden by se mohl vydařit. Bude nám přát štěstí, šťastné náhody, které nás mohou vytáhnout z lecjaké šlamastyky. Může zavládnout sympatická souhra mezi muži a ženami, mohly by se urovnat i naše vnitřní rozpory. Možná jsme v minulém roce konečně pochopili, co je opravdu důležité. Ať je váš vstup do nového roku, tím šťastným!

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Poslední dny tohoto roku přejí zábavě a relaxaci. I přesto se v krátkých chvilkách ocitnete jako by mimo realitu a v myšlenkách proběhne hodnocení spokojenosti. Jak žijete? Jste či nejste šťastní? Může to být jinak? Po tomto uvědomění vás už nic nezastaví v postupném napravování té křivky, která sklouzla do minusu, aby se opět zvedla do úrovně plusové. Se svým partnerem se snažte být v co největším kontaktu a dejte najevo, jak vám na něm záleží. Zahoďte zbytečně vykonstruované starosti, přehlédněte nedostatky a pusťte k sobě radost, lásku a potěšení z obyčejných úžasností.

AURU na tento týden podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.