Anife Vyskočilová vyrazila do kina s exmanželem. Dvojice se spolu skvěle bavila

Premiéra filmu Společně sami: Natálie Grossová ukázala přítele, Anife Vyskočilová přišla s exmanželem

Anife Vyskočilová a její exmanžel sice už dlouhou dobu netvoří pár, jako kamarádi spolu ale zašli na premiéru filmu Společně sami do pražského kina Lucerna. Událost si nenechala ujít ani řada dalších známých osobností.

Anife Vyskočilová a Ivan Vyskočil spolu jako manželé strávili osm let. Pro herce to byla čtvrtá a zároveň poslední žena, se kterou došel k oltáři. Do o 28 let mladší břišní tanečnice se bláznivě zamiloval, a i když byl jejich vztah bouřlivý, vzpomíná na něj rád. „Který chlap se může pochlubit tím, že mezi padesátkou a šedesátkou prožil několik let s tak krásnou, mladou, temperamentní a exotickou holkou. Bylo to divoké, ale krásné,“ řekl v minulosti Vyskočil v pořadu VIP Prostřeno.

Mohlo by vás zajímat: Velký životní krok Anife Vyskočilové. Cukrárnu vyměnila za firmu, kde ji nikdo nezná

Se svou exmanželkou Anife má herec stále dobrý vztah. Vyrazili spolu i do kina na premiéru nového snímku Společně sami, který ukazuje pohled na dnešní mladou generaci a její problémy. Velice dobře se bavili, smáli se a bylo vidět, že k sobě mají blízko. A chtěl by se herec vrátit zpátky na střední školu? „Ani omylem, aby mi tam lili do hlavy ty kraviny, které tam teď do nich lejou. To je blbé, my si pamatujeme, proto jsme tak nepříjemní tomuhle režimu,“ sdělil Ivan Vyskočil v rozhovoru pro Showtime. Herce před třemi lety postihla obrovská rodinná tragédie. Syn Jakub v pouhých šestačtyřiceti letech spáchal sebevraždu.

Dorazili i další známé osobnosti

Na slavnostní premiéře se objevila také Natálie Grossová, která si ve snímku střihla jednu z hlavních rolí, studentku Emu. Na červený koberec dorazila v neformálním oblečení a na akci ji doprovodil její nový přítel. Oba dva se zahalili do černých mikin a Natálie měla své pověstné culíčky.

Čtěte také: Známý rapper brutálně zkopal svou přítelkyni, ukazují záběry. Měl ji i nutit k sexu s jinými

Naproti tomu herečka Denisa Pfauserová slavnostní róbu nepodcenila a objevila se v dlouhých bílých šatech na jedno rameno a s rozparkem. K tomu vynesla stříbrné psaníčko a stejně barevné šperky a sandálky. „Mladá generace to dneska vůbec nemá jednoduché. Hlavně sociální sítě, co za nás nebyly. Je evidentní, jak jim to ničí psychiku,“ okomentovala herečka problémy objevující se u dospívající mládeže. Nechyběla ani zpěvačka Kamila Nývltová s bratrem a herec Miroslav Šimůnek s láskou Alicí Tobiášovou, kterou si bude letos brát.

Herečka Zlata Adamovská vsadila na černé šaty a byla zároveň jedinou dotazovanou, která by se ráda vrátila do mladých let. „Určitě ano, protože bych měla víc času před sebou než za sebou. A to je prostě úžasná věc. Ten čas pro mě začíná být vzácnou veličinou a myslím, že každá doba má svoje. My jsme vyrůstali v totalitě a oni mají svobodu, kterou třeba někdy nezvládnou. Ale to už je jejich rozhodnutí, jejich volba,“ prohlásila herečka.

Sdílejte článek
Štítky film premiéra celebrity Miroslav Šimůnek Anife Vyskočilová Ivan Vyskočil Denisa Pfauserová Zlata Adamovská Natálie Grossová Kamila Nývltová Společně sami

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.