Celebrity

23. října 2022 07:00

Eliška Reiglová

Brendan Fraser zpět na výsluní. Bývalý idol žen září štěstím vedle nové přítelkyně

Pro Brendana Frasera (53) je letošní rok zlomový. Snímek Velryba, v němž ztvárnil hlavní roli, může znamenat jeho velký návrat do Hollywoodu. Na červeném koberci před uvedením filmu na festivalu v americkém Mill Valley navíc ukázal přítelkyni. V minulosti si prošel drsným rozvodem, po boku Jeanne Moore ale vypadá znovu šťastně.

Brendan Fraser se proslavil v 90. letech a na počátku nového tisíciletí ve filmech Král džungle či Mumie. Jeho úspěch ale vzal za své poté, co veřejně obvinil bývalého prezidenta Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu Philipa Berka ze sexuálního obtěžování, kvůli čemuž dle svých slov přestal dostávat nabídky. Důvodů k depresím měl ale více.

O depresích promluvila také Iva Pazderková v 7 pádech Honzy Dědka:

„Musel jsem se odstěhovat, zažil jsem ošklivý rozvod. Prošel jsem si věcmi, které mě vytvarovaly a změnily takovým způsobem, na který člověk není připravený, dokud to skutečně nepřijde,“ řekl Brendan Fraser v rozhovoru pro magazín GQ. Nyní se Fraser díky filmu Velryba, v němž ztvárnil obézního učitele, vrací do Hollywoodu a daří se mu dobře. „Teď se cítím o moc lépe,“ dodal.

První veřejně známá partnerka po 15 letech

Nejenže je Brendan Fraser zpět na velkém plátně, našel ale také novou lásku. Tu zcela výjimečně vyvedl na červený koberec. Jeho přítelkyní je nyní Jeanne Moore, která se živí jako vizážistka. Po jejím boku se herec usmíval a vypadal šťastně. Poprvé se s ní ukázal už na filmovém festivalu v Benátkách. Oba dbají na své soukromí, není proto pravděpodobné, že mu bude doprovod dělat pokaždé.

Brendan Fraser dokonce nesdělil ani to, kde se se svou přítelkyní seznámil a kdy se dali dohromady. Jeanne Moore je nicméně první ženou od hercova rozvodu, o které se v souvislosti s ním mluví. Jeho manželství s Afton Smith, s níž má syny Griffina, Holdena a Lelanda, skončilo v roce 2007.

Sdílejte článek
Štítky rozvod štěstí Hollywood herec partnerka přítelkyně Brendan Fraser láska Jeanne Moore

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.