Celebrity

21. března 2024 14:40

Žaneta Dernerová

Brzobohatí oslaví zlatou svatbu pod zemí. Možná se přidá i Bezděková

Brzobohatí oslaví zlatou svatbu pod zemí – Inkognito S4 (10)

Ondřej a Daniela Brzobohatí se vzali teprve nedávno, a tak bude trvat více než 49 let, než se dočkají zlaté svatby. Daniela proto v oblíbené show vtipně poznamená, že vzhledem k Ondřejovým předešlým promarněným manželským pokusům ji zřejmě budou slavit pod zemí. A třeba se k nim připojí i kolegyně ze zábavného pořadu Andrea Bezděková. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Svatba herce, zpěváka a hudebního skladatele Ondřeje Brzobohatého a moderátorky a redaktorky Daniely Brzobohaté, rozené Písařovicové, budila velký mediální zájem. Mohl za to i vyostřený spor s bývalou manželkou Brzobohatého Taťánou Kuchařovou, na niž Ondřej dokonce podal žalobu za pomluvu. Všechen rozruch i psychický tlak však dvojice ustála a nyní si z rozvodů klidně dělá legraci.

Stejně jako s plánováním jubilejní zlaté svatby, která představuje padesátileté výročí uzavření sňatku. „My ji oslavíme pod zemí,“ konstatuje trefně s úsměvem na tváři Daniela. „Mám pocit, že tě manželka právě zabila,“ směje se moderátor Libor Bouček v zábavné show Inkognito, kterou uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, když vidí Ondřejův zaražený výraz. „Ne, ne. Bude to v krytu, který teď společně budují. Kryt lásky,“ přináší hned další možné vysvětlení Jakub Prachař, který si v jiném soutěžním pořadu nedávno zavařil, když si na fotce spletl svou přítelkyni s Karin Babinskou.

Plánování oslav v Inkognito

„Kdyby sis nevyplýtvával předchozí pokusy a šel rovnou na jistotu, možná jsme to spolu oslavili,“ vysvětluje dál Brzobohatá a naráží na fakt, že oběma manželům bude – či by v době dosažení zlaté svatby bylo – přes devadesát. Zatímco Ondřej je lehce vyveden z míry a neví, jak na nastalou situaci reagovat, ostatní v sále se výborně baví. Přisadí si i modelka Andrea Bezděková, když se jí Libor Bouček zeptá, kdy se bude vdávat ona. „Měla bych to asi zrychlit. Abych neslavila s vámi,“ pošťouchne vedle sedící Danielu, jež jí však se smíchem nabízí v jejich krytu místo.

Čtěte také: Tajná svatba moderátora Tomáše Vzorka. S influencerkou Táňou se vzali na pláži Copacabana

Kromě hvězdných panelistů se jako tradičně můžete těšit na hádání různých zajímavých povolání i speciálního VIP hosta, jímž bude tentokrát Terezie Tománková. Televizní moderátorka zpravodajského kanálu CNN Prima NEWS, kterou nedávno donutil šéf SPD Tomio Okamura ke křiku, mimo jiné prozradí, jak se za poslední roky proměnila politická debata a zda potřebuje kvůli své práci pomoc terapeuta.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.