Celebrity

24. května 2023 10:20

Zuzana Schneidewind

Dana Morávková s ofinou omládla a je ještě šarmantnější

Půlnoční zpověď (4) - Dana Morávková v roli nesmlouvavé advokátky

O sympatické herečce Daně Morávkové (51) se ví, že pro podtržení charakteru role ráda mění image. Proměna kvůli postavě renomované advokátky, která na každého všechno zjistí, říká se jí Elizabeth Taylor české justice, jistě patří k nejpovedenějším!

O herečce Daně Morávkové se často a bez nadsázky říká, že snad nestárne. Fotky i záběry z nejnovějšího detektivního seriálu, v němž hraje přísnou a všehoschopnou právničku JUDr. Ritu Rossmanovou, výrok jen potvrzují. Stejně jako tvrzení, že jen pouhá změna účesu dokáže divy.

S kratším sestřihem vlasů a ofinou to herečce nesmírně sluší. Uznejte, že její pravý věk by jí s novějším účesem hádal jen málokdo. Ke změně vizáže Danu Morávkovou opět přivedla role – tentokrát v sérii Půlnoční zpověď, který můžete sledovat na Primě ve středu večer.

„Například do Princezny Husopasky mě obarvili na blond. Mám pocit, že v normálním životě to dělají hlavně ženy, které změní partnera, ale já jsem pětadvacet let se svým manželem (klavírista a skladatel Petr Malásek, pozn. red.), takže já ty změny dělám jen kvůli práci. Kdybych měla potřebu jít na ježka nebo se potetovat, tak to klidně udělám. Ale myslím si, že pro herečku to není úplně vhodné mít například tetování. Určitě vám to šikovná paní maskérka zalíčí, ale je to starost navíc," odpověděla Dana Morávková k proměnám vzhledu pro web Prima Ženy.

Ostrou povahou postavy renomované advokátky, které se přezdívá Elizabeth Taylor české justice, už asi tolik nepřekvapí. Dana Morávková je přece expertkou na dokonale ztvárněné mrchy, které diváci od té neslavnější – Andrey ze seriálu Rodinná pouta – tolik milují. Některým věrohodně ztvárněná role potvory Andrey dokonce natolik splynula s její představitelkou, že mezi realitou a seriálovou postavou přestali dělat rozdíl.

V porovnání se seriálovými postavami má Dana Morávková svůj osobní život poskládaný dokonale. S manželem Petrem Maláskem žije čtvrtstoletí a v herecké branži se o ní říká, že je spolehlivá a zodpovědná.

Mohlo by vás zajímat: Celá Alenka Schillerová, poslechla si Brodská o novém účesu. Vlasy si zase ztmavila

Ofina je dobrá na vrásky, říká Dana Morávková

Ofinu si herečka pochvaluje. Jak zmínila pro Super.cz, ofina je příjemná i tím, že skryje případné vrásky, takže je netřeba maskovat třeba botoxem.

Obecně platí, že úprava ofiny zabere trochu více času, ale vyplatí se. Šikovně střižená ženám ubere na věku a účesu dopřeje proměnlivost. Načechraná působí svěže sportovně, naopak uhlazená ofina sčesaná ke straně promění svou nositelku v elegantní dámu či smyslnou královnu večírku. A když vás přestane bavit? Necháte ji jednoduše odrůst.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.