Dvojčata jsou zavolána k identifikaci mrtvého těla. Nalezený může být jejich táta

Našlo se Janečkovo tělo – ZOO (169)

Sestry Barboru a Lucii Černé čekají jako Tes a Izy krušné chvilky. Jejich otec v podání Ernesta Čekana je totiž nezvěstný a ani Marek Němec ho coby Charlie nemůže najít. Obavy přijdou ve chvíli, kdy se najde mrtvola, která odpovídá Janečkovu popisu. Znervózní je také nedávno uzavřená vysoká životní pojistka. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Viky a dvojčatům Izy a Tes Janečkovým došla s nezbedným otcem trpělivost a rozhodly se ho napravit stůj co stůj. Pod hrozbou udání na policii ho donutily začít pracovat v zoologické zahradě a být co možná nejlepším rodičem pro své dvě nejmladší dcery. Ačkoliv Janeček hned po nástupu do zaměstnání málem vyvedl pořádný malér, když ukradl ještěrku v desetitisícové hodnotě, nakonec začal jakž takž fungovat a zdálo se, že se možná skutečně polepšil.

Radost však netrvala dlouho. Jednoho dne zaklepaly na dveře bytu Viky sestry Maruška a Karolína a prosily, zda by u ní nemohly přespat. Maminka byla v nemocnici a tatínek se ztratil. Od té doby je nezvěstný. Nechodí do práce, nezvedá telefon, nereaguje na zprávy. „Táta zmizel, nemůžeme ho nikde sehnat. Myslíš, že bys nám pomohl ho najít?“ prosí dvojčata Charlieho v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „No jasně. I když teda mnohem radši bych ho dal rovnou těm syčákům, co po něm jdou,“ zkonstatuje Charlie, jenž překvapivě nabídl spolupráci i potvoře Dominice.

Ani on ale není v hledání úspěšný. Zjistí jen, že majitel kasina, jemuž Janeček dluží, ho neunesl. Taková informace sestry lehce znervózní. Zvlášť vyděšené budou ale ve chvíli, kdy je zavolá k neoficiální identifikaci mrtvoly. „Našli nějaké tělo, vylovili ho z řeky. Může to být táta, odpovídá popisu,“ zavolá Tes šokující novinku těhotné Izy.

Čtěte také: Sabina Laurinová obětí přepadení. Natáčení drsné scény musela přenechat kaskadérce

Přestože se nakonec ukáže, že se o jejich otce nejedná, Charlie přijde s další podivnou zprávou. „Z téhle smlouvy vyplývá, že váš tatík uzavřel přednedávnem poměrně vysokou životní pojistku. Je to něco kolem deseti milionů,“ informuje dvojčata s domněnkou, že se Janeček možná tímto způsobem hodlá se svými dětmi vyrovnat. Nechal se pojistit záměrně a počítal s variantou úmrtí? Nebo je to jen shoda okolností a brzy se zase objeví?

Co se s Janečkem stalo?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.