Celebrity

15. prosince 2023 10:01

Šarlota Chmelařová

Fanoušci se smějí vánoční výzdobě Kim Kardashian. Vypadá to jako nemocnice, píší

Kim Kardashian není žádná troškařka. Úspěšná podnikatelka si potrpí na luxus a ten chce dopřát i svým dětem. O svátcích to navíc platí dvojnásob, jelikož Vánoce Kim přímo miluje. U fanoušků však její extravagantní vánoční výzdoba sklidila spíše vlnu kritiky.

Kim Kardashian má talent na vydělávání peněz. Jediným příspěvkem na sociálních sítích si je tato žena schopná vydělat několik milionů korun. Je také zakladatelkou úspěšné značky, která před časem představila vůbec první podprsenku se zabudovanými bradavkami. Slavná reality star proto nemusí řešit, kolik peněz může investovat do vánoční výzdoby. Jelikož Kim Vánoce miluje, nechává profesionály každoročně vytvořit jedinečný design ve svém americkém sídle za 60 milionů dolarů a nejinak tomu bylo i letos.

Mohlo by vás zajímat: Kim Kardashian rozezlila fanoušky: Berete dceři dětství! Je jí devět, vypadá na dvacet

Tentokrát se na TikToku Kim pochlubila několika video příspěvky, ve kterých odpočítává dny do Vánoc. V každém z nich svým sledujícím poskytla malou ukázku letošních dekorací v domě a nutno poznamenat, že rozhodně není žádný troškař. Každé z jejích pěti dětí má vyzdobený pokojíček několika vánočními stromečky.

Stromky doslova zaplavily dům

Kim se pravděpodobně řídila heslem, že stromků není nikdo dost. Zasněžené stromy jsou totiž prakticky po celém domě včetně chodby. Nechybí také ty se světýlky, které zdobí její zahradu. Dcera North West v jednom z videí tančí na chodbě ve vánočním outfitu a kolem ní jsou všude zasněžené umělé stromky.

Čtěte také: Kim Kardashian zhubla za tři týdny 7 kilo. Přísnou dietu držela kvůli slavným šatům

@kimandnorth

Candy cane Lane🎄

♬ Candy Cane Lane - Sia

Lidé si z velkolepé vánoční výzdoby Kardashianky spíše utahují. „Připomíná mi to konec automyčky,“ cituje například jeden z komentářů web Page Six. „Vypadá to jako nějaká nemocnice nebo výzkumný ústav, sterilní, žádné teplo, nuda,“ píše pod video další uživatel. „Celá rodina je nevkusná, proč vybočovat z tradice,“ doplňuje třetí. „Celé to navzdory všemu působí tak prázdně“ či „velmi dystopické“ myslí si lidé. Na svém účtu už si Kim zřejmě pro jistotu vypla všechny komentáře. Z kritiky si ale těžkou hlavu nedělá a své honosné dekorace dál ukazuje světu.

Kim Kardashian poškodila šaty po Marilyn Monroe:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.