Haďák se neprobouzí z umělého spánku. Sid navíc vyděsí živý sen

Adam se neprobouzí z kómatu – ZOO (215)

Michaela Pecháčková neprožívá jako Sid zrovna klidný začátek těhotenství. Naopak. Namísto spokojenosti a radosti se strachuje o svého milého Adama v podání Šimona Biliny. Toho se lékařům nedaří probudit z umělého spánku. Blondýnka má navíc živý sen, v němž Haďák někam odchází. Přišel se s ní snad rozloučit? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Adam se obětoval a nechal se uštknout nebezpečným hadem namísto Sid. Musel přece svou lásku ochránit, zvlášť když pod srdcem nosí jeho dítě. Jenže skončil ve vážném stavu v nemocnici a musel být uveden do umělého spánku. Jenže nyní se ho nedaří probudit. „Musíme zjistit, co se děje. Možná jen na léky reaguje pomaleji,“ nezná lékař důvod, proč Haďák nadále spí.

Vdova Alice se snaží dceru uklidnit, není to ale nic platné. „Nebojte se. Možná jsme s tím jen začali příliš brzo. Zítra se to povede,“ slibuje doktor v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Ačkoliv tím bohatou dědičku sklářského impéria nijak zvlášť neuchlácholí, snaží se zachovat klidnou hlavu. Vše ale změní sen. „Adame, nikam nechoď,“ mluví Sid ze spaní. Náhle se probere a hledá přítele po svém boku. Nechápe, proč neleží vedle ní místo maminky Alice. „Teď tady Adam byl, mluvila jsem s ním,“ tvrdí přesvědčeně se slzami v očích.

Mohlo by vás zajímat: Roky strávil v umělém spánku. Josef Laufer měl otevřené oči, sestry s ním rehabilitovaly

Živý sen nemůže dostat z hlavy a bojí se, aby neznačil něco špatného. Ostatně sám Haďák má s vizemi bohaté zkušenosti. Nejednou se jeho předpovědi vyplnily a nebýt Adamova varování, kolega Filip by už nejspíš neměl rodiče. „Byl to jen sen. Nemusel znamenat vůbec nic,“ konejší ji Julie, kterou právě Adam spolu s dalšími vyrval ze spárů tyrana Miloše. „Já si teda myslím, že sny můžou něco znamenat. Zvlášť takhle živý. Mně se tohle stalo taky. Když umřela moje babička,“ vloží se do hovoru upřímně Sylva, čímž Sid znepokojí ještě víc. Přišel se s ní Adam rozloučit?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.