Celebrity

4. prosince 2023 11:33

Tomáš Durčák

Smetana, Brožová či Hanychová ukázaly adventní věnce. Podívejte se, jak se jim povedly

Jak si vytvořit adventní věnec?

Letošní advent je tady, což znamená, že v domácnostech po celém Česku si lidé zapálili první svíčku na svých adventních věncích. Tuto tradici dodržuje i celá řada celebrit, které se rovněž tím, jaké věnce letos doma mají, pochlubily. Má doma letos nejhezčí adventní věnec bývalá první dáma Dagmar Havlová, herečka Eva Burešová, Agáta Hanychová nebo manželka bijce Vémoly Lela? Posuďte sami.

Agáta Hanychová

Agáta Hanychová se v neděli jako řada dalších online pochlubila tím, jak na první adventní neděli vypadá výzdoba jejího domu. V první řadě ukázala vánoční hvězdu, kterou si umístila na vchodové dveře. A pak i samotný adventní věnec, kterému dominuje jehličí ze stříbrného smrku a masivní, růžové svíčky. „Hezkou první adventní neděli všem,“ dopsala známá influencerka, která dle fotek první adventní neděli trávila se svými dcerami Miou a Rozárkou.

Dagmar Havlová

Decentním svícnem s bílými svíčkami a stříbrnou vánoční mašlí se online pochlubila bývalá první dáma Dagmar Havlová. „Dobrý den moji milí, přeji vám požehnanou první Adventní neděli. Čas dávání, ztišení, harmonie, napojení se na sebe a své hodnoty, obdarovávání, čas usebranosti, rozjímání, čas klidu, pohody a blízkosti. Vaše DH,“ napsala paní Havlová s přáním požehnaného adventu v krátkém videu, kterým záběr na svůj letošní adventní věnec doplnila.

Lucie Benešová

Ani v letošním roce herečka Lucie Benešová neupustila od svého tradičního „věncování“. Jak se pochlubila, už po 18. se letos se svými nejbližšími sešla na chalupě, kde ženy pletly věnce a vyráběly další vánoční výzdoby. „18. ročník našeho věncování přinesl novinku – adventní věnec na dveře z lékařských špachtlí. Tak jednoduché a efektní! Ráda se s vámi podělím o nápad. Špachtle koupíte za pár korun v lékárně, tavící pistoli, jehličí a pár dekorací a jedete. Krásný první advent všem,“ napsala Benešová k fotce se svým letošním věncem na dveře.

Eva Burešová

Lehce minimalistickým adventním věncem s imitacemi zasněženého jehličí a šišek se pochlubila herečka a zpěvačka Eva Burešová, kterou můžete znát ze seriálů ZOO či Slunečná. I ona se rozhodla ukázat atmosféru u sebe doma na první adventní neděli skrz video, kde nechybí ani její dva synové Nathaniel a Tristan William, stejně jako pohled z jejich domu na zasněženou terasu. „Krásný první advent přeji a vám všem krásnou neděli,“ napsala všem svým fanouškům Burešová.

Patricie Pagáčová

I herečka Patricie Pagáčová letos pro svůj adventní věnec vsadila na jehličí stříbrného smrku doplněné o baňky či postavičku soba. Ves středu pak nechybí čtyři masivní zlaté svíce, které nepochybně vydrží u ní doma svítit celý advent. „Krásný 1. advent všem,“ napsala herečka k fotografii, na níž je vidět drobná ručka její dvou a půl roku staré dcery Bibiany.

Emma Smetana

Zpěvačka a herečka Emma Smetana, kterou jste na podzim na Primě mohli vídat v seriálu Eliška a Damián, si na první adventní neděli kromě věnce připravila i ladící vánoční pyžama pro celou rodinu. Na svém Instagramu se tak pochlubila dojemným snímkem s oběma dcerami Lennon Marlene i Ariel Avou v červených pyžamech u překrásně vypadajícího adventního věnce.

Lela Vemola

O svůj adventní věnec se online podělila také manželka MMA bijce Karlose Vémoly Lela. Nenápadně působící věnec se skleněným jehličím a nádobkami na svíčky doplňují červené mašličky na každé z nich a stejně barevná čepice rovněž přítomného trpaslíka. „Přeji vám krásnou a pokojnou první adventní neděli,“ dopsala Lela ke své fotografii. Jak Lela přiznala ve svém rozhovoru pro Prima Ženy, vánoční stromeček má letos už od 19. listopadu a jako každý rok budou u štědrovečerní večeře prostírat i pro ty blízké, kteří už s nimi nemůžou být.

Regina Řandová

Herečka Regina Řandová, kterou můžete znát ze seriálů Slunečná či Krejzovi, letos ukázala svůj „tradičně netradiční“ adventní věnec. Tvoří jej totiž z velké části korkové špunty od vinných láhví, které dotváří drobné baňky, šišky a bílo-zlatá stuha. O poněkud tradiční věnec jde proto, že stejným se herečka pochlubila na první adventní neděli i vloni. „Krásnou 1. adventní neděli. Naše svíčka Naděje už svítí,“ napsala herečka k fotografii věnce ve společnosti dvou sklenic vína.

Laďka Něrgešová

Svůj adventní věnec z jehličí, větviček a baněk, který doplňuje i soška anděla, ukázala veřejně také moderátorka magazínu SHOWTIME Laďka Něrgešová, jejíž sociální sítě i letos opět zdobí nespočet krátkých videí s tipy a recepty na vánoční pochutiny. „Klidný advent!“ napsala Laďka k fotografii, kde drží adventní věnec společně se svou dcerou Medou.

Kateřina Brožová

Jako každý rok se svým adventním věncem pochlubila také herečka Kateřina Brožová, která letos zvolila bohatě zlatě zdobený věnec s výraznými červenými baňkami a velkými, zlatými svíčkami. „Krásný adventní čas přeji,“ napsala herečka k fotce, na níž s úsměvem pózuje.

Která z českých celebrit má letos nejhezčí adventní věnec?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.