Horoskop lásky na březen 2024: Štíři potkají osudového partnera, Ryby budou naštvané

Jak to bude v březnu 2024, kdy se těšíme na konec zimy a začátek jara, se vztahy? Kdo potká spřízněnou duši, komu se v lásce a vztazích bude dařit, a komu pšenka zrovna nepokvete? Přečtěte si, jak na tom bude v březnu s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Něco z minulosti provází váš vztah a vy si s tím nevíte rady. Víte, že se musíte přestat ohlížet, ale stále nedokážete odpustit. Musíte si s partnerem promluvit, vynadat mu, ale nakonec mu musíte vše odpustit, jinak se neposunete nikam dál.

Býk

Váš partner má pocit, že ve vztahu je až po vaší práci a chtěl by, abyste spolu měli rodinu a aby se váš vztah posunul. To, že budete mít rodinu, neznamená, že nemůžete pracovat. Zeptejte se partnera, jak si vše představuje dál a jak by vám mohl pomáhat. Uvidíte, že to půjde.

Blíženci

Potřebujete ve vztahu jiskření, jinak vás to prostě nebaví, a tak si často hledáte náhražky někde mimo vztah. V březnu se váš partner vzchopí a začne fungovat tak, že i vám se to bude líbit a bude vás o to víc přitahovat. Dejte mu další šanci, nebudete litovat.

Rak

Dávejte si pozor na hloupé rady vašich přátel. Máte krásný vztah a jste zamilovaní, a tudíž nepotřebujete žádné partnerské rady. Vy sami byste mohli dávat rady, jak být ve vztahu zamilovaní. Tak si to nenechte zničit, je kolem vás totiž závist.

Lev

V prvním jarním měsíci můžete zahořet a prožít náhlé vzplanutí, které s sebou přinese i sex. Jen pokud jste zadaní, tak si dejte pozor na prozrazení, a hlavně na možnost, že z toho může být i něco víc, a to neplánované otěhotnění. Pak by se vám to těžko řešilo.

Panna

Neradi děláte jakékoliv změny. Natož změny ve vašem partnerství, ty už jste dlouho neudělali a mysleli jste si, že je jen tak neuděláte. Jenže někdy všem dojde trpělivost a v březnu může dojít k rozchodu. Sice si to partner nakonec rozmyslí, ale vy opravdu chcete znovu zažít zklamání?

Váhy

Jednou jste nahoře a jednou dole, to bude charakteristické pro váš březen. Chvilku si budete říkat, že to zas tak špatné není, ale pak se něco stane a vás popadne beznaděj. Vždy si vzpomeňte na něco hezkého a ono vás to nakonec dlouho držet nebude. Nic netrvá věčně, takže ani tyto proměnlivé nálady.

Štír

Už dlouhou dobu čekáte na osudového partnera a v březnu se vám může poštěstit. Objeví se někdo, kdo vás nejen zaujme, ale pocítíte k němu okamžitě intenzivní city, a i vás to velice překvapí, protože si spíše držíte od lidí odstup. Jděte a nebojte se, začněte poznávat.

Střelec

Máte spoustu kamarádů a pro ně byste udělali i nemožné, a to na vás váš partner na začátku vztahu obdivoval. Teď je to však důvod k hádkám. On má totiž pocit, že těm kamarádům před ním dáváte přednost. Musíte mu to vysvětlit a ujistit ho, že je pro vás nejdůležitější.

Kozoroh

V březnu budete zářit štěstím a bude to hlavně o lásce. Tentokrát si to opravdu užijete, protože si uvědomíte, že nic jiného neděláte, než pracujete nebo někoho zachraňujete. Objeví se partner, který prolomí vaši tvrdou skořápku a objeví to citlivé srdce plné lásky. A vy se zamilujete.

Vodnář

V březnu buďte opatrní na rychlé soudy a úsudky. Mohly by vás zavést do slepé uličky. Vztek není nikdy dobrý rádce a vy se dokážete nechat strhnout. Raději si počítejte do deseti nebo se jděte na 10 minut projít a pak udělejte to, co chcete udělat. Uvidíte, že to bude jiné.

Ryby

Partner vám vyčítá, že jste sobci a myslíte jen na sebe a nechcete některé záležitosti a problémy vůbec řešit. Vy si myslíte, že to není pravda a jste na partnera naštvaní. Ale když k sobě budete upřímní, tak zjistíte, že opravdu často jednáte ze sobeckých pohnutek a partner pak nemá šanci.

Kdo je vaše spřízněná duše podle horoskopu, si poslechněte ve videu:

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.