Jedině Tereza či Večírek. Prima chystá na podzim hned 6 premiérových českých filmů

UP-Život zalitý sluncem IMG podzim (TK)

Srdce milovníků českých filmů zaplesá! Televize Prima uvede letos na podzim šest premiérových snímků, které koprodukovala ve spolupráci s předními českými producenty a tvůrci. Nedělní Prima kino vás rozhodně nezklame!

Televize Prima přinese na podzim premiéru nové rodinné komedie Srdce na dlani režiséra Martina Horského, jehož film Ženy v běhu vidělo v českých kinech přes 1,5 milionu lidí. Snímek o lásce v každém věku a v různých podobách představí hvězdné herecké obsazení v čele s Boleslavem Polívkou a Eliškou Balzerovou.

Láska na špičkách

Romantiku a humor kombinuje i film režiséra Petra Zahrádky Láska na špičkách. Děj diváky zavede do malého českého města, kde si učitelka tance v podání Vicy Kerekes musí projít životním restartem.

Jedině Tereza

Komedie Jedině Tereza vypráví příběh vztahu dvou lidí, který se ocitl v tom nejkritičtějším bodě – těsně před rozpadem. Co udělá zamilovaný člověk, aby takový chátrající vztah zachránil? Úplně všechno! V rolích zkoušeného páru se představí Igor Orozovič a Veronika Khek Kubařová.

Tady hlídáme my s Lukášem Vaculíkem

Hlavní roli v rodinném filmu Tady hlídáme my hraje vedle Lukáše Vaculíka nebo Jitky Ježkové také nádherná šumavská příroda, ve které manželský pár provozuje výcvikové a oddechové ubytovací zařízení pro psy a jejich páníčky. Budou mít s tímto nezvyklým penzionem úspěch?

Večírek Michala Suchánka

Režijní debut pro herce Michala Suchánka – to je komedie Večírek, ve které se postupně scházejí bývalí spolužáci, aby se později dozvěděli, že jeden jejich kamarád už nikdy nedorazí… Účastníci večírku se tak za ním společně vydávají autobusem. Během cesty se ukáže, že mluvit o skutečných pocitech je mnohem složitější, než se zdá. Herecký koncert zajistí Jiří Langmajer, Tatiana Dyková nebo Karel Roden.

Režisér Rudolf Havlík natočil v extrémních podmínkách islandské přírody komorní dobrodružné drama Minuta věčnosti. Otec – Jiří Langmajer – a jeho dcera – Martina Babišová – se vydávají na dobrodružnou výpravu, aby si k sobě opět našli cestu.