Astročlánky

18. září 2024 05:30

Sára Částečková

Lunární kalendář od 18. září 2024: Úplněk v Rybách otevírá tajemství a posiluje intuici

Energie v Rybách je zahalena tajemstvím, které se vám může zjevit v noci nebo ve chvílích dokonalého uvolnění. Beran vám dodá odvahu a Býk sílu k činům. S upovídaným Blížencem se skvěle navazují vztahy a dlouhodobá přátelství. Jak Měsíc a úplněk ovlivní ještě váš život?

18. 9. - Ryby

Luna putuje ve znamení Ryb, které ovlivňuje chodidla, chůzi, prsty u nohou a lymfatický systém. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny.

Čtěte také: Blíží se zářijový superúplněk: Pozor na přecitlivělost a neuvážená rozhodnutí!

Nepodléhejte strachu

Úplněk může vyvolávat dávné strachy, které si v sobě neseme z mnoha zrození. Nepodléhejte obavám z budoucnosti a nezabývejte se minulostí, jednoduše ji nechte za sebou. Každým dnem máte šanci tvořit nový a krásný život. Magická síla úplňku vám dodá odvahu naslouchat intuici a překonat omezení mysli. Myšlenky jsou také energie, zamyslete  se, na co celý den myslíte. Jsou to hezké věci, nebo se neustále zaobíráte ostatními a jste ponořeni do různých negativních informací a katastrofických scénářů? Teď je správný čas, abyste překonali limity a hranice, které vám brání na vaší cestě za štěstím. Když to uděláte, zasáhne vás vlna nesmírného štěstí a radosti.

19. - 20. 9. - Beran

Luna putuje ve znamení Berana, ten intenzivně působí na hlavu, mozek, obličej a oči. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na září 2024: Lva může někdo oslnit, Štír bude hodně žárlit

Sklidíte to, co jste zaseli

Energie ve dnech Berana jsou velmi dynamické a spontánní. Objevuje se touha a chuť vyzkoušet něco nového. Rozhodně ji nepotlačujte a skočte po svém dokonalém nápadu „po hlavě“. Důvěřujte moudrosti těla a následujte intuici, povede vás přesně tam, kde máte být. Pokud je vaše tělo neklidné a nutí vás dělat více činností najednou, je lepší zvolnit tempo a vybrat si postupně jednu aktivitu, které se budete věnovat naplno. Pak pokračujte další a další, nesnažte se však roztěkaně skákat od jedné činnosti k druhé. Úspěch vás nemine, když budete krůček po krůčku postupovat vpřed a hezky jemně následovat své touhy. Jestli jste v minulosti zaseli zdravá a krásná semínka, což jsou vaše myšlenky, nyní sklidíte bohatou úrodu. Pokud jste sázeli radost, lásku a empatii, vše se ještě znásobí. Nezoufejte ani v případě, že vaše mysl byla ovládána strachem, změňte myšlení a váš život se změní jako mávnutím kouzelného proutku.

21. - 22. 9. - Býk

Luna putuje ve znamení Býka, který působí na hrdlo, orgány řeči – hlasivky, čelisti, zuby, mandle, štítnou žlázu, šíji a uši. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny.

Pocity štěstí máte ve své duši

Možná jste neustálí hledači „zlata“, které se nazývá vnitřní klid a harmonie. Síla a energie Býka vám dodá odvahu a chuť postavit se svým vnitřním strachům. Tak jako je země bezpečným místem pro semínka, tak je vaše mysl a tělo bezpečným chrámem pro vás. Bezmezná důvěra v přirozený chod života vám pomůže zakotvit pevně na Zemi a posunout se dál. Měsíc nás učí následovat přírodní zákony, které je velmi důležité přijmout a dodržovat. Vnímejte přirozený koloběh v přírodě, kde se nikdo a nic nebrání přílivu ani odlivu, který ve svých pravidelných rytmech vnímají veškeré bytosti a rostliny. Vše je podřízeno vesmírným zákonům, které se nemění. Vnímejte krásu přírody a pocity štěstí, které jsou ve vás.

23. - 24. 9. - Blíženci

Luna putuje ve znamení Blíženců a ovlivňuje ramena, z části plíce, dech, paže a ruce. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny.

Čtěte také: Velký horoskop na září: Štíři si užijí spoustu lásky, Lvi mohou v práci povýšit

Komunikujte, jednejte a navazujte vztahy

Energie v tyto dny přeje veškerým vztahům. Pokud jste sami a cítíte se osamělí, překonejte strach a běžte mezi lidi. Můžete se přihlásit na zajímavý seminář nebo si vyšlápnout s partou milovníků turistiky a navštívit tajemná místa. Překonejte ostych a dobře se rozhlížejte kolem sebe. Ve vaší blízkosti je mnoho osamělých duší, které čekají na setkání s vámi. Tento čas je časem světla, dobrých vztahů a navazování přátelství. Rozsviťte své vnitřní světlo a jednejte. Pokud váháte, zeptejte se svých pocitů a důvěřujte jim.

Zdroj: Johanna Paunggerová, Thomas Poppe, Síla Měsíce

Jaký bude tento týden podle výkladu karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.