Michaelu Pecháčkovou zaskočilo možné těhotenství. Vylekala jsem se, přiznává

ZOO (98) – Sid má Filipa plnou hlavu

Takové napětí možná seriálová Sid v podání Michaely Pecháčkové (19) ještě nezažila. Možnost, že by byla těhotná, ji hodně překvapila a sama herečka byla zvědavá, jak to s její postavou dopadne. Půvabná ošetřovatelka navíc nemá jasno ani ve svých citech k Filipovi, jehož nemůže dostat z hlavy. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ráno jí nebylo dobře, cizí parfém nevoněl tak hezky jako jindy a navíc si naplno užívala Haďáka, který se vrátil z výpravy z Amazonie. Vražedná kombinace pro Sid, která tak pojala podezření, že by to mohl být průšvih a doma by mohlo být o jednoho víc. „Ve chvíli, kdy mi přišly scénáře a já si přečetla, co Sid čeká, vylekala jsem se, že budu opravdu hrát těhotnou. Nechtěla jsem tomu vůbec věřit, svěřila se její představitelka Michaela Pecháčková, která začátkem roku oslavila devatenácté narozeniny.

„Rychle jsem ty texty pročítala, abych se dostala na konec a rozuzlení příběhu,“ popisuje první reakci na možné těhotenství Sid. „Nevím, zda mě to víc zajímalo z pohledu té postavy nebo z toho úhlu pohledu, že budu hrát těhotnou. Byla by to další výzva, ale jsem ráda, že to byl jen planý poplach. Vlastně se mi ulevilo, protože jsem opravdu v první chvíli myslela, že scenáristé to těhotenství zařídí,“ směje se herečka.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Dědička sklářského impéria přijde ke štěstí, které nejvíc potěší její šarmantní seriálovou babičku Janu Švandovou, která se vizáží postavy nechala inspirovat Jane Fondovou. „Adam získá velké peníze, bude mu vyplacena životní pojistka jeho rodičů. Pro Sid je to úleva asi z toho důvodu, že jim babička přestane mluvit do vztahu. Bude se o ně míň starat a zasahovat jim do života. Sid ale peníze rozhodně nepovažuje za důležité. Taková ona není, je to jen příjemný bonus. Uvidíme, co dál se stane. Každopádně ale vím, že teď budeme jen ve dvou a nikdo na cestě,“ podotýká Michaela, která si coby krásná ošetřovatelka v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, uvědomí, že fotografa Filipa nemůže dostat z hlavy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.