Nejdivnější bydlení soutěžících v Prostřeno! Svinčík, spaní na zemi a mrtvá zvířata

Příchod - Prostřeno! S28 (99)

V soutěži amatérských kuchařů je šmejdění podstatnou součástí zážitku. Vliv prostředí, ve kterém se stoluje, nelze podceňovat. Dokáže totiž zvednout i rapidně snížit hodnocení. Kdo tentokrát příliš nezabodoval?

Letos se v souboji o nejlepší menu utkalo už sto soutěžících. Každý předvedl svoji jedinečnost tím, že dal nahlédnout do svého soukromí. Viděli jsme novější zrekonstruované bydlení i starší vybavení, také různé představy o tom, co znamená uklizeno. Damian bydlel v poloprázdném bytě, Hana si zútulnila dům vycpanou kunou.

Karel pozval soupeře do obytného kontejneru, Jarda má doma přímo skladiště. Pětici nejdivnějšího bydlení uzavírá Jacob, který má na zdi obrovskou stříkačku, ke které se váže důležitý příběh.  Všechny epizody Prostřeno! najdete na prima+ a další bonusové materiály k pořadu v zábavné aplikaci Prima Zone. Stáhněte si svoji aplikaci na Google Play nebo v Apple Store.

Damianovo skromné bydlení bylo pro soupeřky šok. Neměl dost nádobí ani na čem spát

Dvacetiletý Damian se do Havířova přestěhoval nedávno po rozvodu rodičů. Žije sám v malém bytě, ve kterém toho moc není. Sušák s prádlem, herní notebook, stůl, kde se jedlo, a malá kuchyňka. Dřív dělal skladníka, kurýra nebo prodavače, v době natáčení byl nezaměstnaný. Soutěžící se sešli venku před domem a Damian je nejprve poslal samotné do bytu, aby mohly dámy v klidu šmejdit.

Jak si můžete na prima+ připomenout, byl to pro ně docela šok. V pokoji totiž nebylo téměř nic. „Byla jsem zděšená, že to je velice maličké,“ řekla Marie. Ostatní zkoumali, kde Damian spí, protože nemá postel a nikde nebylo ani žádné provizorní lůžko nebo matrace. „Asi spí jen na zemi,“ soudila Veronika. Damian na konci týdne dostal od jedné ze soupeřek matraci. Ostatní to ale vzali jako taktickou hru.

Soutěžící vyděsila vycpaná zvířata a kožešina na zdi

Devětadvacetiletá Hana pohostila soupeře z Moravskoslezského kraje. Bydlí na samotě v dřevěném srubu, který postavil její manžel. S dětmi provizorně žijí v jedné ložnici a doma bývá veselo, protože je jich opravdu hodně. Po přípitku šli hosté šmejdit do ložnice. Dřevěnou postel z masivu zdobila nebesa se záclonkami a soutěžící spekulovali, zda si tak dělají manželé soukromí. V ložnici byly totiž ještě dvě dětské postele.

Podle fotek ostatní poznali, že má Hana velkou rodinu a nikdo z přítomných si neuměl představit, že by měl tolik dětí. Dál při šmejdění soutěžící objevili vycpanou kunu a bažanta, na zdi pak visela kůže divokého prasete. Ne všem se to líbilo. „Zvířátka, která má na zdi, bych doma nesnesla,“ řekla Veronika.

Karel málem návštěvu do domečku nevměstnal

Souboj o nejlepší menu se stand-up komiky u Karla Hynka byl zážitkem. Komik bydlí v tiny house, neboli obytném kontejneru, kde je z předsíně krok do kuchyně, další krok do jídelny a následně do ložnice. Kdo se kdy v Prostřeno! vymlouval na malé bydlení, měl by se podívat, kam se dá natáčení vměstnat. Karlovo vaření byl jeden velký zmatek. Naštěstí měl chleba upečený dopředu. Polévka se ani nevešla do hrnce, vytekla na dvouplotýnkový vařič. V malé troubě upekl Karel buřty na pivu, které dal na menu místo sladké tečky. „Vypadají krásně, ale chutnají hnusně,“ divil se po ochutnání Karel a vylepšil dezert kečupem.

Jarda měl doma pěkný svinčík. Soutěžící znechutily chlupy a skladiště nepořádku

Šestačtyřicetiletý dělník Jaroslav pozval ostatní k sobě do bytu, kde žije se dvěma dětmi, přítelkyní a dvěma kočkami. S přípravami mu pomohla dcera, která zametla podlahu a skládala ubrousky na stůl. Aby místnost, kde se bude stolovat, vypadala uklizeně, spousta věcí byla odklizená do dětského pokoje, kde to vypadalo jako po výbuchu.

Na soutěžící bydlení nepůsobilo dobře. Pamelu přešla chuť k jídlu. V talíři totiž soutěžící našli kočičí chlupy. Po přípitku se šlo šmejdit a Jarda dal soutěžícím nahlédnout i do pokoje zaplněného věcmi, který vypadal jako skladiště. Jak se můžete podívat na prima+, v ložnici jako překvapení čekala Jardova přítelkyně, která byla na nemocenské. Pamela doufala, že po setkání s ní neonemocní.

Stříkačka přilepená na zdi u Jacoba

Jacob odmalička trpí poruchou příjmu potravy a před natáčením tvrdil, že jí pouze kuře, rýži, špagety a suché potraviny. Měl co dělat, aby ve svůj den vše stíhal. Bohužel mu spadl pekáč s brownies na zem a nebyl čas na náhradní variantu. Proto dezert pomazal omáčkou – a děj se vůle boží. Při šmejdění soutěžící objevili na zdi přilepenou stříkačku, ve které bylo něco, co neuměli identifikovat.

Jacob jim pak prozradil, že jsou to šrouby, které mu držely pohromadě čelist. „Měl jsem operaci, při které mi rozbili čelist, hodili ji zpátky, dali šrouby, devítihodinová operace,“ popsal.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.