Pavlína Němcová se na Jadranu potopila, ale už nevynořila. Hrát mrtvolu není příjemné, říká

Pavlína Němcová v seriálu Na vlnách Jadranu

Modelka, herečka a producentka Pavlína Němcová se ponořila do vod Jaderského moře a natáčení seriálu z prostředí pobřežní policie si nadmíru užila. Na rozdíl od své postavy. V roli Zdeny se vydala s manželem na druhé líbánky, z dovolené se ale bohužel nevrátila. Co se přihodilo? Podívejte se v exkluzivních ukázkách.

S manželem se šli potápět, připravili si výstroj, ale z hlubin moře se už živá nevynořila. Takový osud si pro Pavlínu Němcovou připravili tvůrci seriálu. „Natáčení proběhlo úplně skvěle. Párkrát jsem si zaletěla na Brač, všechno probíhalo úplně úžasně, takže já mám jenom nejlepší vzpomínky na tohle natáčení,“ říká pro Primu Pavlína Němcová, která musela obléknout neopren a zahrát mrtvolu.

„Záběry pod vodou za mě natáčela dublérka. Nejsem příznivcem podvodních sportů a s potápěním nemám žádné zkušenosti. Tento sport jde mimo mě, já mám raději sporty na souši,“ prozrazuje, jak se natáčely záběry, kde její postava prozkoumává podvodní svět. Pak už následovala scéna, kdy ji tahají z vody a nehybnou převážejí na souš. „Hrát mrtvolu není úplně nejpříjemnější, ale zase to není tak složité. Jen nehybně ležíte a nic neděláte,“ svěřuje se Němcová.

Nejvíce natáčecích dnů strávila česká modelka a herečka s kolegou Matějem Hádkem. „Na natáčení jsem se poprvé potkala s Matějem, do té doby jsme se neznali. Je to naprosto skvělý člověk, poznala jsem ho až tam a moc hezky jsme si povídali. Rozumíme si, co se životních hodnot týká, a bylo to opravdu krásné setkání. Se Sebastianem Cavazzou jsme se potkali jen na lodi, kde mě jako mrtvolu převáželi, a tam jsme logicky žádný dialog neměli. S ním jsem se moc seznámit nestihla,“ prozrazuje o charismatickém herci, který okouzlil například Hanu Gregorovou.

Čtěte také: Kristýně Kociánové se ztratilo dítě. Naštěstí jen při natáčení u Jadranu

Pavlína má za sebou nejedno natáčení s cizí produkcí. „Všichni byli skvělí a profesionálové a já nemohu absolutně nic vytknout. Naopak si myslím, že když točíte s českým štábem, je milejší a přátelštější. Byla to pro mě skvělá zkušenost, moc ráda natáčím pro českou produkci,“ pochvaluje si herečka, která bohužel nestihla během natáčení prozkoumat chorvatské pláže. „Myslela jsem si, že bych si dala třeba dva dny navíc, užila si to soukromě, ale bohužel jsem měla zase jiné pracovní povinnosti, takže jsem opravdu vždy musela pendlovat a byla jsem v letu. Doslova!“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.