Herec Roman Zach nastaví nahé tělo. Zachová se jako pravý hrdina

Roman Zach jako odvážný hrdina – Einstein II (6)

Roman Zach (50) je pro možnou záchranu několika lidských životů ochoten udělat snad cokoliv. Jako tajný kontrolor David se totiž v oblíbeném komediálním krimiseriálu na žádost vyděračů svlékne a jde jim dle požadavků zcela nahý předat zásilku pizzy. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Hrdinský čin, kterého by nebyl schopen každý. Přesně tak se zapíše do nového prostředí oddělní kriminální policie David Hanák v podání Romana Zacha. Vrchnímu komisaři Pavlu Zedníčkovi coby Ivanovi, jenž v předešlé epizodě žádal o ruku svou vyvolenou Veroniku Freimanovou v záplavě bílé, se sice představí jako prostý žadatel o stáž, brzy je ale jasné, že žádný nezkušený začátečník to rozhodně není.

Dva ozbrojení pachatelé totiž přepadnou banku, v níž se právě nachází i geniální Vojtěch Kotek jako profesor Filip a forenzní analytička Soňa v podání Evy Podzimkové. Vyjednávání se protahuje a lupiči žádají kromě helikoptéry i občerstvení. „Požadují, aby jídlo donesl nahý policista. Žádné ukryté zbraně, žádná bombička s narkotizačním plynem a žádné podrazy,“ tlumočí Ivan požadavky zlodějů v dalším díle seriálu Einstein 2, na který se můžete těšit ve středu večer na Primě. Počet možných obětavců se tak rázem sníží téměř na nulu. Právě v tu chvíli se ale do akce vrhne David a nastaví vlastní kůži.

„Šest let jsem pracoval jako agent pro útvar speciálních činností a při jedné kauze pro organizovaný zločin se něco hodně zvrtlo,“ vysvětluje svoje zjizvená záda, když se svléká před ostatními a ošklivé následky zranění upoutají jejich pozornost. Přestože je jasné, že to není žádný nováček, tváří v tvář nebezpečí a zbrani na něho psychický tlak dolehne a po úspěšném odevzdání jídla se před bankou zhroutí. Naštěstí je poblíž Anna Polívková jako Lenka. Podívejte se na exkluzivní ukázku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.