Celebrity

25. října 2024 16:06

Žaneta Dernerová

Sílu mateřského pouta prověří nebezpečné číslo. Dojme Jandovou i Mareše

Duo Adventures – Česko Slovensko má talent XII (9)

Jsou nejen společně vystupující akrobatky, ale především maminka s dcerou. Rázem tak jejich emotivní číslo dostává další rozměr. Není divu, že na krajíčku bude mít nejen Marta Jandová a Leoš Mareš. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Pocházejí z cirkusové rodiny, a tak volba jejich povolání není nikterak překvapivá. Je to ale teprve rok, co začaly společně trénovat a vystupovat. „Mám strach, nebudu lhát,“ připustí v zákulisí talentové soutěže moderátor David Gránský. A není jediný, u koho se mísí obdivné a rozněžnělé pohledy se strachem a obavami o teprve devítiletou Alisu.

Představení je dle očekávání zcela unikátní. Při nebezpečných artistických kouscích lze poměrně často vidět partnerské dvojice, jejichž akrobatickému vystoupení dodává vzájemná láska a důvěra na síle. V dalším díle show Česko Slovensko má talent, na který se můžete těšit v pátek večer na Primě, se ale divákům nabídne jiný druh pouta. Pro mnohé ještě pevnější a dojemnější. „Mám jistotu, že ji máma nikdy nepustí,“ komentuje riskantní prvky moderátor David Gránský, kterého nově můžete vídat opět v roli lékaře po boku Anastasie Trmal Chocholaté a Jana Komínka v seriálu o kamarádství.

Dojatý Mareš i Jandová v Česko Slovensko má talent

Podobně jako Gránský to vnímají i diváci v sále bratislavské Incheba Expo areny. Už během vystoupení je na novém porotci Leoši Marešovi patrné dojetí. V očích se mu lesknou slzy a emoce nijak neskrývá. „To bylo něco pro mě… Mám malou holčičku, tak jsem z toho hotový,“ shrne jednoduše své dojmy.

Kvíz: Znáte vlohy porotců show Česko Slovensko má talent?

Není sám. Během hodnocení se zalkne i zpěvačka Marta Jandová. „Připomnělo mi to, jak nádherné a silné je pouto mezi mámou a její dcerou. A jak je to strašně důležité,“ konstatuje pohnutě Marta, která milovanou maminku ztratila v pouhých sedmnácti letech. Ukrajinky je svým životním příběhem dostanou ještě více. Podívejte se sami.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 10. 2024

Vášnivý dopis nebo telefonát může přijít od blízkého přítele nebo milostného partnera. Dotyčný může být zmatený a citově strádat. Buďte laskaví. Pokud jste přemýšleli o tom, že se pustíte do psaní, je to ten správný den. Vaše představivost se vznáší vysoko. Nechte slova plynout a příliš se nyní nezabývejte gramatikou a strukturou. Upravovat můžete později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.