Single Deni jde zostra i do finále. Všechny muže rovnou urazí

SINGL ŠVINDL (4) - Denisa má jasno. Zadaný chlap se pozná podle úklidu

Že slečna Denisa ráda vyhrává, je patrné od prvního momentu hry. Vyhráno ale určitě nemá. Nad tím, koho nakonec označí za svobodného, musí ještě hodně přemýšlet. Má na to už jen poslední společnou večeři!

Přiblížilo se již čtvrté páteční finále a s ním očekávaná volba další odvážné slečny, který z jejích soupeřů týdne byl svobodný a který jenom švindloval. Denisa, které všichni říkají Deni, je čtyři roky bez partnera a rozhodnutá netlačit ve vztazích na pilu.

Mít chlapa za každou cenu nechce, radosti v podobě koupě květin či drobných dárečků, si může dělat sama. V reality show Singl švindl ale předvedla, že o výhru bojovat bude a nenechá se rozhodit. Během návštěv čtyř chlapíků šmejdila po stopách jejich případných partnerek takřka bez přestání.

Hned první den pod vlivem švindlu

V pondělí se do švindlování pustil pojišťovací agent Honza. Tatínek tří dcer se předvedl nejen jako špatný hostitel, ale i jako muž, kterému se nedostalo moc ostrovtipu. „Brala jsem to tak, že si nedal záležet, jaký dojem na mě udělá,“ posteskla si zklamaná Denisa v show, kterou můžete sledovat každý všední den večer na Prima SHOW. Spokojená naopak byla Honzova manželka. Všechna negativa návštěvy totiž Deni přesvědčila, že by mohl být singl.

Úterní slídivá mise patřila Tomášovi. Svobodnému! Když se však slečně svěřil, že jeho tchán je po smrti, Deni měla jasno, že je zadaný. Její domnění navíc podpořila kniha Měj se ráda, nebo vystavené křišťály, o kterých Tomáš nic nevěděl.

Deni si muže vychutnává

Až tragikomické momenty přichystala návštěva Denisy ženatému hráči Michalovi. Ten se v bytě orientoval tak špatně, nevěděl, kde jsou hrnečky či cukr, až v Denise vzbudil podezření, že tam není doma. A co hůř? Kam Denisa zašťourala, odtud vytahovala dlouhé vlasy. Navzdory Michalově snaze se ze všeho vykroutit, si Deni nebohého ženáče do konce návštěvy už jen vychutnávala.

Ve čtvrtek se švindlování vymklo z rukou hned mezi dveřmi Jirkovi. V práci je sice team leaderem,  doma má ale hlavní slovo jeho žena. „Když otevřel Jiří dveře, zažila jsem něco, co na předchozích návštěvách ne. Zdál se mi zkrátka jako taťka od rodiny,“ prohlásila hned Denisa. Měla pravdu a Jirka (spolu s manželkou) neměl svoji hru vůbec lehkou. Deni nakonec z bytu vypakoval, protože mu začínal závod formule. A jak se ukázalo, Denisa si zase tak jistá s úsudkem nebyla.

Své řádění a soutěživého ducha neupozadí Deni ani v pátek. Viditelně ji týden po návštěvách nevyčerpal, a tak u poslední společné večeře ještě stihne všechny pány pěkně potrápit. Michal se svěří, že byla Deni dost ostrá. Své o tom může povyprávět i Jirka. I on sváděl tetování na paži na bejvalku. Všichni se pak shodnou, že u nich Denisa hledala hlavně dámské vlasy.

Dívejte se v pátek večer na Prima SHOW, jak hra o osmdesát tisíc a příjemný wellness pobyt dopadne, a jak silný poradní hlas má v rozhodování ženská intuice.

Denisa vyčte klukům: Jste bordeláři!

„Nechci být kritická kluci, ale…,“ začne Deni před přísedícímu muži svěřovat svoji pravdu, objevenou během návštěv jejich domovů. „Vždycky jsem se zaměřila na tu špínu a jestli je tam bordel. Říkala jsem si: Je to tam schválně? Opravdu chodili s manželkami po bytě a ťapali rukama po zdech, nebo tam žije mládenec a jen neuklízí,“ rozpráví o své taktice Deni u večeře a Honza se neudrží. „Víš, že si nás teď všechny urazila, že jsme bordeláři?“ neskrývá svůj názor. Právě důsledné šmejdění by ale mohlo Deni přihrát kýženou výhru. Neštítila se prohmátnout košťata, ani zajíždět rukou do skrytých záhybů pohovek. Pokaždé také narazila nějakou indicii, která jí mohla napovědět, kdo je single a kdo jen švindluje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.