Štír, Lev, Kozoroh aneb 7 znamení, která mají problém odpouštět

Odpouštění, ať už komukoliv a čehokoliv, je složitý emocionální proces. Lidé mnohdy říkají, že odpouštějí, i když vnitřně to tak necítí. Jiní lidé pro změnu o odpuštění nechtějí ani slyšet, když se jich dotknete jednou, vaše pouto už nikdy nebude jako dřív. Obzvláště zranitelné jsou pak ženy. A ty narozené v těchto sedmi znameních opravdu téměř neodpouštějí. O jaká znamení jde?

Štír

Štírky jsou známé tím, že dávají průchod emocím a loajalita pro ně znamená opravdu hodně. Když mají pocit, že jim někdo ublížil nebo že je někdo zradil, je pro ně těžké se přes to přenést. Zášť umí chovat dlouho právě proto, že jsou emocionální a hloubka jejich pocitů jim odpuštění mnohdy znemožňuje.

Býk

Pro ženy narozené ve znamení Býka je v jejich vztazích důležitá jistota a stabilita. Pokud je někdo zradí, může to narušit jejich pocit jistoty. Odpouštění je pro ně složité proto, že se bojí, aby jim nebylo znovu ublíženo. Než někomu odpustí, potřebují nejprve vnitřně zpracovat své emoce a nabýt přesvědčení, že člověku mohou stále věřit.

Kozoroh

Lidé ve znamení Kozoroha se soustředí na dlouhodobé cíle a jsou odhodlaní za nimi jít, ženy ještě víc než muži. Jsou pragmatické, a pokud mají pocit, že někdo jakýmkoliv způsobem brzdí jejich progres nebo narušuje ambice, jen tak mu neodpustí. Neschopnost odpustit je navíc umocněná tím, že Kozorozi mají od svých blízkých velká očekávání a naštve je, když je nevyplní.

Panna

Panny jsou analytické a mají smysl pro detail, proto občas až moc přemýšlejí nad životními situacemi i vztahy. Cítí-li, že je někdo zradil nebo jim ublížil, tak si danou událost přehrávají pořád dokola a vlastně si ji v hlavě neúmyslně dramatizují. Odpuštění tak pro ně může být složité, protože než k němu dospějí, musí si urovnat vlastní myšlenky a pochopit, proč se někdo zachoval tak, jak se zachoval.

Rak

Ženy narozené ve znamení Raka jsou velmi citlivé a mají tendence se o své blízké starat se vší láskou. Pakliže se cítí zraněné, odpuštění pro ně může být velmi složité, obzvláště pak pokud mají pocit, že někdo zneužil jejich láskyplné povahy. Na vlastních emocích lpí dlouho, což jim komplikuje přechod přes bolestné situace.

Lev

Lvice jsou sebevědomé a samy sebe si váží. Odpouštět umí, ale je to pro ně složité, protože to vyžaduje přehlédnutí jejich vlastní, v tu chvíli navíc raněné, hrdosti. V mezilidských vztazích vyžadují vzájemný respekt a odpustit někomu, kdo se podle nich pokusil podrýt jejich sebedůvěru, pro ně představuje výzvu.

Vodnář

Vodnáři jsou nezávislí a váží si své svobody. Tyto ženy svým blízkým odpustí mnohé, dělá jim ale problém překousnout, když nabydou dojmu, že se někdo pokusil jejich svobodu jakkoliv omezit či jim ubrat na individualitě. Odpuštění je pro ně v takovém případě skutečně náročný proces.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.