Úplňkový horoskop: Lvi mají skvělé nápady a Panny by si měly dát pozor na finance

LEV - Měsíční horoskop na duben 2023

Úplňku byla už od pradávna přisuzována magická moc. Jeho vliv se projevuje tři dny před a tři dny po a na každého z nás působí trošku jinak. Dnešní úplněk je ve Vahách a říká se mu růžový nebo také rašící trávy. Jaký má vliv na jednotlivá znamení?

Při úplňku jsme citlivější. Někteří trpí nespavostí, jiní jsou náměsíční, emoce jsou zjitřené, hůře přijímáme kritiku, zvláště od těch nejbližších, často býváme plačtiví a sentimentální, jsme více unavení a neklidní. Jsme podráždění a snadno vybuchneme.

Při úplňku se nedoporučují žádné operace, protože rány více krvácejí, nemoci se zhoršují. Pokud máte problémy s váhou, doporučuje se držet půst, nebo alespoň odlehčit jídelníček, protože metabolismus zpomaluje. Kojící maminky mají skvělou příležitost odstavit kojené dítko bez větších problémů.

Tento úplněk nás nabádá k tomu, abychom našli rovnováhu mezi uspokojováním našich vlastních potřeb a péčí o své blízké. Luna ve Vahách ovlivňuje především naše vztahy a je jedno, jestli jde o vztahy partnerské, rodinné, přátelské nebo pracovní. Ty všechny nás formují, utvářejí a ovlivňují náš život. A co nás čeká při tomto úplňku podle horoskopu?

Beran

K lidem narozeným ve znamení Berana může právě růžový úplněk přivát novou lásku. Pokud jste dostali pozvání na nějakou party, rozhodně neodmítejte, může tam na vás čekat ten pravý. Měsíc přeje seznamování. Pokud už ve vztahu jste, pak očekávejte vzrušující vyznání lásky, romantiku a vášeň, o které jste si mysleli, že už z vašeho vztahu dávno vyprchala.

Býk

Býci řeší vztahy spíše pracovní. Zdá se, že jste v posledních dnech zaneprázdnění mnohem více než kdy jindy a začíná se to na vás podepisovat únavou a podrážděním. Dopřejte si volno a užijte si Velikonoce se svými blízkými, budou nadšení, protože vás v poslední době moc nevídají. Možná je také změna práce nebo povýšení. I když je před vámi dlouhá cesta, na jejím konci vás čeká velká odměna.

Blíženci

Růžový měsíc ve vás vyvolává pocity euforie a nadšení. Máte pocit, že byste dokázali skály lámat a nic pro vás není problém. Lidé chtějí trávit čas ve vaší blízkosti, protože je s vámi legrace. Čas přeje společenským setkáním, zábavě i lásce. Pokud lásku hledáte, rozhodně se pozorně rozhlížejte kolem sebe, protože už je opravdu blízko. Znovuobjevenou lásku pocítí také zadaní Blíženci.

Rak

Dnešní úplněk bude plný nostalgie, vzpomínek a sentimentu. Společně s rodinou nebo přáteli vytáhnete stará alba a s úsměvem na rtu zavzpomínáte na časy dávno minulé. Ve společnosti rodiny se také budete cítit nejlépe. Pokud jste nezadaní, navštivte rodiče nebo prarodiče, už se jim po vás stýská. Rodinná setkání proběhnou v naprostém klidu a pohodě. Prostě rodina je pro vás v těchto dnech nejvíc.

Lev

Lvi, k vám v těchto dnech přichází jeden tvůrčí nápad za druhým. Pokud jste se rozhodli začít podnikat, pak je ten nejvhodnější čas. Budete sršet energií, inspiraci uvidíte všude kolem vás a nic vám nepřijde nemožné. Pusťte se také do psaní nebo kreslení, všechno vám půjde od ruky úplně samo.

Čtěte také: Poznejte svůj životní úkol podle znamení: Beran má bojovat a Býk chránit

Panna

Lidé narození ve znamení Panny by si měli v těchto dnech dát pozor především na finance. Úplněk vás nabádá, abyste udělali revizi svých výdajů a zamysleli se, jestli nelze někde ušetřit. Nemusíte se však bát, peníze se vás drží. Na cestě je zvýšení platu, nová pracovní nabídka a možná je také výhra v loterii. Zkuste své štěstí a kupte si los. Nemusíte však investovat velké částky, pokud máte vyhrát, tak si vás výhra najde.

Váhy

Váhy tento úplněk ovlivní nejvíc, protože prochází právě jejich znamením. Navzdory tomu, že lidé kolem vás se mohou cítit vyčerpaní, vy doslova sršíte úplňkovou energií. Pokud jste v posledních měsících pracovali na nějakém náročném projektu, právě teď jej zdárně dokončíte a právem za něj sklidíte úspěch. Podělte se o svou radost také s ostatními a nezapomeňte ocenit i ty, kteří vám celou dobu pomáhali.

Štír

Cítíte se unavení, bez energie a nic se vám nechce. Není divu, máte za sebou náročné dny a týdny a je na čase, abyste si užili zasloužený odpočinek. Pokud máte pocit, že už vás současná práce nenaplňuje a cítíte příznaky vyhoření, pak je nejvyšší čas se porozhlédnout po práci nové. Vaše intuice vám naprosto přesně napoví, kde je vaše místo, a kterým směrem se vydat. Nebojte se ji poslechnout.

Mohlo by vás zajímat: Štěstí podle horoskopu: Lvi a Střelci patří k nejšťastnějším. Co ostatní znamení?

Střelec

Vy se, milí Střelci, budete o růžovém úplňku nejlépe cítit mezi lidmi. Party, večeře s přáteli, společenská setkání, firemní večírek – je úplně jedno, kam se vydáte, jisté je, že se budete skvěle bavit. Ve společnosti lidí vám bude jednoduše dobře. Navíc máte velkou šanci, že potkáte někoho velmi zajímavého a vaše cesty se na nějaký čas propojí. Může to být člověk, který vám nabídne novou práci nebo spolupráci, případně i nový partner.

Kozoroh

Růžový úplněk vám přináší úspěch především v pracovní oblasti. Bude se vám dařit, na co sáhnete, kolegové nebudou stačit vašemu tempu a vy budete nezastavitelní. Je jasné, že toužíte po povýšení a můžete si být jistí, že pokud vytrváte ve svém snažení, velmi brzy se dočkáte. Šéf moc dobře ví, co ve vás má, a také si vaší práce a loajality náležitě cení.

Vodnář

Ve Vodnářích růžový měsíc vyvolává především zvědavost. Vaše touha objevovat, poznávat a učit se novým věcem bude téměř nekonečná. Pokud máte chuť, vraťte se ke studiu, přihlaste se do nového kurzu, prostě vzdělávejte se. Informace k vám proudí ze všech stran. Lákají-li vás dálky, neotálejte, právě teď je ten nejlepší čas na cesty.

Přečtěte si také: Velký astrologický KVÍZ: Poznáte znamení zvěrokruhu? Ověřte si své znalosti

Ryby

Ryby, pro vás je důležitým slovem rovnováha. Najděte rovnováhu mezi prací a osobním životem. Ale také by měl být v rovnováze váš vztah. Zamyslete se, jestli do vztahu nevkládáte příliš a na oplátku nedostáváte vůbec nic. Stejně tak si udělejte inventuru pracovních záležitostí. Nemusíte to být pořád jen vy, kdo bude dělat práci navíc a zůstávat přesčas. Nechte také kolegy, ať se zapojí.

Zdroj: cafeastrology.com, abcnews.go.com