Celebrity

19. února 2023 13:57

Tomáš Durčák

Brodská se s Hanzlíkem zmýlila, k usmíření nedošlo. Na narozeniny ji nepozval

Originální seriály právě online na prima+

Když Tereza Brodská loni o Vánocích poslala dojemný vzkaz svému otčímovi Jaromíru Hanzlíkovi, zdálo se, že se spolu opravdu smířili. Nyní však šla s pravdou ven a dementovala rovněž informaci o jejich údajném setkání při natáčení nového dokumentu k hercovým letošním půlkulatinám. Při této příležitosti Brodská prozradila, že na narozeninovou oslavu plnou celebrit pozvána nebyla.

Zdánlivě šťastný konec složitého vztahu Jaromíra Hanzlíka (75) s Terezou Brodskou (54) hřál již od Vánoc nejednoho fanouška obou herců na srdci. „Ať už jsme spolu zažili cokoliv, dobré i horší věci, vzpomínám na těch pár let s tebou ráda,“ napsala Tereza bývalému otčímovi v krásném vánočním vzkazu.

Dalším důkazem pak mělo být údajné tvrzení, že při natáčení nového dokumentu Léta s Jaromírem Hanzlíkem, jenž vznikl při příležitosti jeho letošních 75. narozenin, se herec s Terezou setkali. Jak ale nyní Brodská prozradila, k žádnému setkání ve skutečnosti nedošlo, jelikož o to Hanzlík neměl zájem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak sváděl ženy Vlastimil Brodský?

Hanzlík se setkat nechtěl

„On o to nestál. To celý spunktoval Viktor (režisér dokumentu Viktor Polesný, pozn. red.). Nevznikl žádný společný záběr. My jsme všichni natáčeli zvlášť, vždy s šéfem, a pak přijel někam na jiné místo kovboj na bílém koni a ten natáčel sám, když už tam nikdo nebyl,“ popsala zvláštní okolnosti vzniku dokumentu deníku Blesk Tereza. „On očividně nestál o to, aby se s někým v tom dokumentu viděl,“ naznačila herečka, že se dost možná při natáčení nepotkal ani se svým vlastním synem Davidem (54).

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: David Pastrňák každý den vydělá to, co průměrný Čech za rok

Ten v dokumentu otevřeně přiznal, že měl s tátou zejména v dětství komplikovaný vztah a nějakou dobu trvalo, než k sobě konečně našli cestu. Hanzlík dle jeho výpovědi nikdy nešel daleko pro výchovnou facku a odjakživa byl mimořádně přísný. Jeho zpověď již dříve  potvrdila i Tereza Brodská, která s ním s maminkou Janou Brejchovou (83) nějakou dobu žila. Ta popsala, jak ji i Davida v dětství solidně dusil a neustále je bombardoval příkazy, rozkazy a všemožnými tresty.

Tereza před časem sdílela také fotky z dovolené v Řecku, kde byla s maminkou Janou Brejchovou, otčímem Jaromírem Hanzlíkem a jeho synem Davidem:

Brodská chyběla i na oslavě hercových půlkulatin

Byť šlo podle všeho o složité rodinné soužití, dnes už jsou vztahy lepší. I přesto však Tereza Brodská na oslavě 75. narozenin herecké legendy chyběla. Proč? „Já jsem nedostala žádnou pozvánku. Když nedostanete pozvánku, tak nemůžete jít na oslavu,“ svěřila se herečka. „Já z toho nejsem smutná, my se celoživotně nezveme na narozeniny,“ dodala pro Blesk.

Jedna věc ji však přece jen trochu mrzí, a to že Jaromír doposud nijak nezareagoval na její vánoční vzkaz. „Mám ho opravdu ráda. Já jsem o Vánocích napsala ten vzkaz. On ale nemá sociální sítě, tak se to možná k němu nedostalo. Jenže zřejmě má pořád tu výstřižkovou službu, už asi sto let, tak se k tomu třeba nějak dostal, ale i tohle zůstalo bez reakce,“ posteskla si Brodská.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.