Velikonoční televizní program na Primě nadchne celou rodinu

Prezidentka - upoutávka

Na Velikonoce skupina Prima přinese svým divákům rozmanitou nabídku filmů a pohádek, oblíbených seriálů i strhujících show, ze kterých si vybere každý člen rodiny. Na co se o svátcích v televizi podívat?

Diváky u obrazovek čekají nabité svátky, které odstartuje už ve čtvrtek 6. dubna ve 20:15 televizní premiéra romantického filmu Prezidentka. Během velikonočního víkendu se diváci dočkají oblíbeného rodinného snímku Gump – pes, který naučil lidi žít, ale i řady klasických českých filmů.

Velký pátek odstartuje na obrazovkách kanálu Prima zábavný film Víla Zuběnka, který nadchne především ty nejmenší diváky. Na něj naváže dobrodružný rodinný snímek Třetí skoba pro Kocoura, dopolednem pak provede diváky Louis de Funès v bláznivé komedii Na stromě. Po obědě přijde ke slovu Divá Bára, než ji odpoledne vyžene Obušku z pytle ven.

V podvečer diváci nepřijdou o další díl nového pořadu Koko ve varu ani o své oblíbené Prostřeno! Večer přinese premiérový díl Máme rádi Česko a představí další České chaty snů.

Sváteční program na obrazovkách přinese i Velikonoční pondělí, které zahájí malé batole, jež se ztratí svým únoscům v komedii Trable prcka Binka. Následovat bude dětská komedie Výbuch bude v pět, kterou na obrazovkách vystřídá legendární Hotel Modrá hvězda, kde hrají Nataša Gollová a Oldřich Nový. Odpoledne načne pohádka O statečném kováři.

Čtěte více o legendární české herečce: Nataša Gollová žila s gayem, byla označována za prostitutku a pokusila se o sebevraždu

Velikonoční nadílka na Prima COOL

O pestrou nabídku nebude nouze ani na tematických kanálech skupiny. Prima COOL představí v pátek 7. dubna bláznivou komedii Jump Street 21, na kterou o týden později naváže její druhý díl. V sobotu 8. dubna pak odstartuje série Mission: Impossible, jejíž díly bude kanál divákům přinášet každou sobotu večer až do května.

Na Velikonoční pondělí 10. dubna pak oslaví své již 5. narozeniny kanál Prima KRIMI.

prima+ uvádí: Sledujte online pohádky Princezna zakletá v čase I a II, Pánský klub či Cirkus Maximum

Nepřeberné množství nejrůznějších titulů bude pro uživatele během svátků připraveno i na videoslužbě prima+. Fanoušky české tvorby pobaví komedie Pánský klub a to, že láska kvete v každém věku, jim dokáže Srdce na dlani. Vzkřísit rodinný podnik se bratři pokusí velkolepou show v Cirkusu Maximum a cestu k sobě budou hledat otec s dcerou ve snímku Minuta věčnosti. Celá rodina si užije pokračování pohádky Princezna zakletá v čase 2, ve které se princezna Ellena a princ Jan v podání Marka Lambory tentokrát vydají na pomoc alchymistce Amélii.

Sdílejte článek
Štítky Velikonoce rodina komedie Marek Lambora svátek pohádka televizní pořad Velikonoční pondělí TV Prima Prima Cool Louis de Funès Gump – pes, který naučil lidi žít

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.