Astročlánky

30. března 2022 05:48

Anna Kopečková

Velká věštba na duben pro Střelce: Co vám předpovídají karty a runy?

Co čeká Střelce ve čtvrtém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet a také z run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází velmi krásná karta Devítka pohárů. Je to karta tiché touhy, naděje a očekávání něčeho, co by mohlo přijít. Důležitá bude ale trpělivost. Kdyby někdo chtěl něco hned, nejspíš nepochodí.

Co říkají mariášové karty?

Začátek dubna vám přinese štěstí v obchodní sféře, máte možnost uzavřít velmi dobrý obchod. Na cestách může přijít menší mrzutost, hlídejte si tedy hlavně rychlost a dodržujte všechny předpisy.

Ve druhé dekádě vám vychází mimořádně krásné karty. Nejspíš budete na oslavě nebo rodinné slavnosti a přinese vám to absolutní radost. Bude i příznivá doba pro různá jednání a získávání informací. A pravděpodobně přijde i nečekaná a velmi dobrá příležitost, kterou byste neměli promarnit.

I třetí dekáda by měla být velmi pěkná a dává vám možnost zajistit si výhodu, například lepší bankovní smlouvu, lepší telefonní tarif nebo něco podobného. Popřemýšlejte o tom, co by se vám hodilo.

Tip kartářky na duben: V dubnu nás čekají Velikonoce. Nezapomeňte si během těchto svátků na sebe obléct něco zeleného. Přivoláte si štěstí a zdraví a dobří duchové by si vás měli všimnout a hlídat si vás.

Vaše runa na březen: Tiwaz

Runa Tiwaz říká, že za všechno se platí. Takže když něco chci, musím tomu něco obětovat, ale získám to a posune mě to kousek dál. Radí vám, abyste se drželi svých cílů, šli si za nimi a nezdržovali se ničím ostatním.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)

Věštby pro další znamení najdete zde:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.