Velká věštba na únor pro Kozorohy: Nevědomky se vyhnete nějakému nebezpečí

KOZOROH - Měsíční horoskop na únor 2023

Co čeká Kozorohy ve druhém a nejkratším měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže přivolat lásku? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na únor vychází Rytíř disků. Nikam se nežene, je velmi pracovitý, rád přijímá nové výzvy, a také přemýšlí hodně dopředu. Předpovídá, že budete potřebovat na všechno jít racionálně, všechno si budete muset zdůvodnit Také se můžete naučit nové věci, budete brousit svůj mistrný intelekt a možná budete zváni k tomu, abyste někomu poradili, a vaše rady budou doceněné.

Jak se bude Kozorohům dařit v roce 2023? Podívejte se na jejich roční horoskop.

Co říkají mariášové karty?

Na únor vám vycházejí celkem pěkné karty. Dokážete se vyhnout větší kolizi. Jako kdyby se vás někdo snažil ošidit. Přestože vás povede intuice a budete mít nad sebou ochranu shůry, toto varování platí pro celý měsíc. Buďte opatrní, hlídejte si svá hesla i majetek a nikde neříkejte, co kde a jak máte.

Začátek měsíce bude ve znamení komunikace mezi přáteli. Budete probírat pracovní věci, můžete zjistit nějaké know how, dozvědět se, jak vydělávají peníze jiní lidé. Pak přijde někdo energický, kdo vás přivede na lepší myšlenky. Můžete se dostat do společnosti, kde se bude probírat něco, co dokáže odlehčit vaše myšlenky. Také si můžete dopřát výlet. A kdybyste někam jeli, plyne vám z toho velký zisk, který nemusí být jen materiální. Může vás to obohatit duševně a dát vám sílu do budoucna.

Druhá dekáda bude pro vás vysloveně příjemná. Někdo k vám přijde pro radu a dostanete za ni pochvalu. Dokážete si věci nastavit tak, jak máte. Doma možná přijdou změny ohledně vašeho zázemí. Také možná dokážete ukonejšit nějaký spor.

I konec měsíce bude celkem pěkný. Když si uvědomíte, jakému nebezpečí jste se mimoděk vyhnuli, vydechnete si.

Kouzlo na přivolání lásky

Protože jste znamení zemské, můžete využít magii krystalů. Vezměte si růženín ve tvaru koule, který umí konejšit vibrace lásky a srdce (pokud by byl ve tvaru srdce, umí léčit bolavé srdce). Chcete-li si přitáhnout lásku, vezměte ho do ruky a promítněte do něj svou myšlenku. Když nebude moc velký, noste ho s sebou třeba v kapse a on vám bude přitahovat energie lásky a štěstí.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)

Rok 2023 přinese nové šance všem znamením zvěrokruhu: