Velká věštba na únor pro Střelce: Někam vyrazíte a v práci přijde překvapení

STŘELEC - Měsíční horoskop na únor 2023

Co čeká Střelce ve druhém a nejkratším měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže přivolat lásku? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na únor vám z tarotových karet vychází Spravedlnost. Je to krásná a pozitivní karta, která představuje rovnováhu. Dokáže zklidnit rozbouřené emoce, srovnat vztahy, u kterých si myslíte, že už se nespraví. Pokud je tam jen maličká šance na urovnání, tato karta ji posílí. Spravedlnost může také upozorňovat, že něco ve vašem životě by mělo skončit, aby mohlo začít něco nového.

Jak se bude Střelcům dařit v roce 2023? Podívejte se na jejich roční horoskop.

Co říkají mariášové karty?

V únoru určitě někam vyrazíte a udělá vám to radost. Dáte za to víc peněz, než jste si původně mysleli, ale nepoloží vás to. Dávejte si pozor na cestách a hlídejte si věci, které se týkají vašeho soukromí. Hrozí vám napadení vašich účtů a podobně.

Druhá dekáda přinese překvapení v práci. Může to být nabídka na vylepšení pozice, povýšení, zvýšení platu apod.. Štěstí přeje připraveným, tak byste toho mohli využít. Slibované povýšení nebo zvýšení platu ale nepřijde hned. Nejdříve se budete muset v nové pozici osvědčit.

Třetí dekáda slibuje jisté uznání, jako kdybyste vyhráli nějakou soutěž nebo chtěli prodat svůj názor a ostatní vás vyslyšeli. Ženy budou mít možnost vylepšit svůj zevnějšek a pravděpodobně narazí na ty správné způsoby.

Kouzlo na přivolání lásky

Jste ohnivé znamení, proto využijte sílu ohně. Pro vášnivou lásku vezměte dvě červené svíce (pro lehčí lásku dvě růžové svíce a kdybyste chtěli přátelství, dvě bílé svíce). Neberte tři, aby se vám do vztahu nepletl někdo třetí. Svíce zapalte a myslete na to, že si k sobě přitahujete někoho, kdo vám rozumí, komu rozumíte vy a s kým vám je dobře. Svíce k sobě pomalu přibližujte s myšlenkou, že takto se k sobě přitahujete navzájem.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)

Rok 2023 přinese nové šance všem znamením zvěrokruhu: