Velká věštba na září pro Kozorohy: Můžete objevit ideální místo pro život

Co čeká Kozorohy v devátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází Král pohárů, který značí lásku, která vás může potkat. Nezadané dámy mohou potkat někoho, kdo má vyřešené své ego a má co nabídnout. Pokud se vás to netýká, radí vám tato karta, abyste si lidmi kolem vás nenechali brát svůj klid.

Co říkají mariášové karty?

První zářijová dekáda bude vysloveně radostná. Budete mít možnost objevit místo, kde byste chtěli žít. Jestli tam nakonec skončíte nebo ne, to už je vaše věc.

Druhá dekáda bude hodně o informacích. Pravděpodobně budete mít pohovor se starší moudrou ženou, která vás bude směřovat k tomu, abyste se soustředili na důležité věci. Radost vám budou dělat děti nebo mladší lidé.

Třetí dekáda by měla mít velmi příjemná. Můžete posílit své pozice v zaměstnání nebo získat zajímavou nabídku. V září budete mít také možnost urovnat si své vztahy.

Ideální strom pro Kozorohy: Smrk

Hledejte podporu u vysokých smrků a nechte se prostoupit jejich vůní. U tohoto magického stromu naleznete znovu optimismus sobě vlastní a třeba dostanete zajímavý nápad, jak porazit konkurenci nebo jak se dostat z různých nebezpečí. Smrk vás obklopí svojí neviditelnou aurou a ukáže vám, jak se bránit.

Vaše runa na září: Thurisaz

Thurisaz vám dává možnost zvítězit, i když budete mít klacky pod nohama. Důležité je ale přistupovat aktivně k tomu, co se vám nelíbí a co chcete změnit.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.