Celebrity

9. října 2023 18:00

Žaneta Dernerová

Vítězka Talentu Nikky Kusendová má nový klip. Vyznává se z lásky k cestování a otci

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X - SEMIFINÁLE (13) – Semifinálové vystoupení Nikoly Kusendové

Téměř před rokem si Nikky Kusendová podmanila celou Českou republiku i Slovensko a vyhrála jubilejní 10. ročník populární talentové show. To jí umožnilo věnovat se naplno svému snu. Mladá umělkyně nyní přichází se skladbou Cestovatelská, v níž zpívá o svobodě i výjimečném vztahu.

Nadaná dívka s kytarou v talentové soutěži jen zářila. Vítězstvím se splnil sen nejen jí, ale i obávanému katu Jaru Slávikovi, který se netajil tím, že si už dávno přál přesně takovou výherkyni. Od té doby uplynul už téměř rok a Nikka Kusendová představuje po svém debutu Lidé novou skladbu. V písni Cestovatelská vyzdvihuje jak vášeň k cestování, tak jedinečný vztah se svým otcem.

„Písnička je o svobodě, o tom, jak si myslíme, že potřebujeme mnoho, a přitom nám stačí málo. Já s tatínkem často jezdíme na motorkách a cestování je pro mě stejná láska jako hudba. Můžeme v něm být volní a žít. Doslova. V textu je zahrnutý i vztah dvou blízkých lidí,“ vypráví zpěvačka o novém singlu.

Nová píseň vítězky Česko Slovensko má talent

Skladba jí na míru napsal oblíbený producent Andrej Hruška ve spolupráci s hudebnicí Gigi Ann Green. „Doteď si pamatuji, jak mi můj producent poslal hudbu, kterou právě vytvořil, s otázkou, zda bych s tím náhodou nechtěla něco udělat. Byla to pro mě úplně jiná skladba než ostatní a já hned věděla, že do toho chci jít,“ vzpomíná Nikka. Píseň v sobě nese i rukopis známé slovenské zpěvačky a textařky Alexandry Okálové, jejíž texty jsou čím dál více zhudebňovány různými umělci.

Atmosféra písně a vztah dvou blízkých lidí, v tomto případě zpěvačky s otcem, je zobrazen i ve videoklipu. Záběry Nikky cestující s tatínkem na motorce se prolínají s momenty s rodinou a nejbližšími přáteli. S pomocí režiséra a kameramana Dominika Jánovského natočili klip vystihující nejen text a hudbu, ale také zpěvaččino čisté a upřímné srdce, které nám ve skladbě dává doslova na dlani.

Nikka Kusendová tak plní slova, která pronesla před rokem. „Velmi, velmi děkuji za důvěru a za to, že mohu v této své cestě pokračovat,“ řekla tehdy dojatě bezprostředně po vyhlášení výsledku. Kromě vítězství v grandiózním finále, které bylo nadupané bombastickými vystoupeními, si odnesla výhru v hodnotě 40 tisíc eur. Který šťastlivec to bude letos? Máte už svého favorita na vítězství? Některé finalisty už známe a další odhalí show Česko Slovensko má talent v neděli večer na Primě. Vyhrají třeba famózní dětští akrobaté nebo náhodně vybraná žena z publika, jež se postarala o absolutní senzaci?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.