Celebrity

9. října 2023 18:00

Žaneta Dernerová

Vítězka Talentu Nikky Kusendová má nový klip. Vyznává se z lásky k cestování a otci

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X - SEMIFINÁLE (13) – Semifinálové vystoupení Nikoly Kusendové

Téměř před rokem si Nikky Kusendová podmanila celou Českou republiku i Slovensko a vyhrála jubilejní 10. ročník populární talentové show. To jí umožnilo věnovat se naplno svému snu. Mladá umělkyně nyní přichází se skladbou Cestovatelská, v níž zpívá o svobodě i výjimečném vztahu.

Nadaná dívka s kytarou v talentové soutěži jen zářila. Vítězstvím se splnil sen nejen jí, ale i obávanému katu Jaru Slávikovi, který se netajil tím, že si už dávno přál přesně takovou výherkyni. Od té doby uplynul už téměř rok a Nikka Kusendová představuje po svém debutu Lidé novou skladbu. V písni Cestovatelská vyzdvihuje jak vášeň k cestování, tak jedinečný vztah se svým otcem.

„Písnička je o svobodě, o tom, jak si myslíme, že potřebujeme mnoho, a přitom nám stačí málo. Já s tatínkem často jezdíme na motorkách a cestování je pro mě stejná láska jako hudba. Můžeme v něm být volní a žít. Doslova. V textu je zahrnutý i vztah dvou blízkých lidí,“ vypráví zpěvačka o novém singlu.

Nová píseň vítězky Česko Slovensko má talent

Skladba jí na míru napsal oblíbený producent Andrej Hruška ve spolupráci s hudebnicí Gigi Ann Green. „Doteď si pamatuji, jak mi můj producent poslal hudbu, kterou právě vytvořil, s otázkou, zda bych s tím náhodou nechtěla něco udělat. Byla to pro mě úplně jiná skladba než ostatní a já hned věděla, že do toho chci jít,“ vzpomíná Nikka. Píseň v sobě nese i rukopis známé slovenské zpěvačky a textařky Alexandry Okálové, jejíž texty jsou čím dál více zhudebňovány různými umělci.

Atmosféra písně a vztah dvou blízkých lidí, v tomto případě zpěvačky s otcem, je zobrazen i ve videoklipu. Záběry Nikky cestující s tatínkem na motorce se prolínají s momenty s rodinou a nejbližšími přáteli. S pomocí režiséra a kameramana Dominika Jánovského natočili klip vystihující nejen text a hudbu, ale také zpěvaččino čisté a upřímné srdce, které nám ve skladbě dává doslova na dlani.

Nikka Kusendová tak plní slova, která pronesla před rokem. „Velmi, velmi děkuji za důvěru a za to, že mohu v této své cestě pokračovat,“ řekla tehdy dojatě bezprostředně po vyhlášení výsledku. Kromě vítězství v grandiózním finále, které bylo nadupané bombastickými vystoupeními, si odnesla výhru v hodnotě 40 tisíc eur. Který šťastlivec to bude letos? Máte už svého favorita na vítězství? Některé finalisty už známe a další odhalí show Česko Slovensko má talent v neděli večer na Primě. Vyhrají třeba famózní dětští akrobaté nebo náhodně vybraná žena z publika, jež se postarala o absolutní senzaci?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.