Výbuch lednice i pád z koně. Připomeňte si největší trapasy soutěžících

Trapasy Prostřeno! 2023

V kuchařském klání jsou pochopitelně soutěžící nervózní a dělají chyby. O trapasy tak letos nebyla nouze. Někdo je přímo k politování, nad jinými musíme kroutit hlavou. Pamatujete si na všechny tyto situace?

Soutěžící mívají svůj večer naplánovaný do posledního detailu. Osud tomu ale často chce jinak a stačí moment a vše se zboří jako domek z karet. Mírná a hodná cukrářka Eliška vyplašila svého koně a málem se přizabila. Problémový Neny byl většinu týdne opilý a ostatním to dost vadilo. Nikdo nečeká od MMA zápasníka gastronomické orgie, slovo strouhanka by ale snad měl mít ve slovníku. A na srandičky s chilli doplatil jeho soupeř. Chudák Majk ani nevěděl, čí je nebo kde mu hlava stojí. Jak je jinak možné, že neustále sahal na maso v troubě a nevšiml si, že je úplně studené? Korunu všemu nasadil sebevědomý David, který skladoval tekutý dusík v lednici. Z jeho jídla navíc bylo ostatním zle. Nezapomeňte si na prima+ vtipné epizody pustit znovu.

Chtěla se pochlubit jezdeckými schopnostmi, kůň ji ale shodil

Dvaačtyřicetiletá hostitelka Eliška z československého speciálu kuchařské soutěže se živí cukrařinou. Jako zábavu si v Prostřeno! připravila projížďku na koni. Kuchař ze slovenských reality show David Habo byl bohužel kvůli nadváze ze zábavy vyloučen, vůbec ho to ale nemrzelo. Z koně měli respekt všichni, jako první se proto vyhoupla na hřbet hostitelka, aby ukázala, jak na to. Bohužel se zvíře splašilo a postavilo na zadní. Eliška před zraky ostatních letěla k zemi jako hruška. Pád vypadal bolestivě a všichni se strachovali, zda se hostitelce něco nestalo. Jenda se ovšem neubránil potutelnému úsměvu. Eliška se naštěstí vyhoupla na koňský hřbet znovu a odvážili se i ostatní.

Opilý rapper si připadal jako na párty. Aby vystřízlivěl, ostatní na něj vymysleli lest

U hostitelky Šárky byl rapper Neny pěkně rozjetý. Jeho neustálá chvála pokrmů byla ale v rozporu s tím, co doopravdy snědl. „Já nevím, jak on to dělá. Je v pohodě a najednou mi přijde, že je hrozně opilý,“ konstatovala Mery. Když se Šárka ptala hostů, co by si dali k pití, poručil si „nějakého panáčka“. Šárka byla v šoku: „Možná mě to trošku mrzí, fakt jsem se na něj těšila.“ S podnapilým hostem nebyla moc velká legrace a lepší to nebylo ani v dalších dnech. K Tomášovi dorazili jen tři hosté, Mery dokonce v avatarském kostýmu. Blonďatý rapper ale dorazil se zpožděním. Když ostatní zjišťovali, co se stalo, oznámil, že byl na párty. Opět byl společensky unavený, tak na něj soutěžící vymysleli lest. Alkohol se nebude podávat vůbec a všichni budou jen o vodě. Nakonec Neny všem vyznal lásku a bylo mu odpuštěno.

MMA zápasník zapomínal slova a Babu Jagu zpacifikoval polévkou

MMA zápasník Matúš Juráček pozval soupeře ve speciálu k sobě do bytu. Vaření bylo pro nezkušeného kuchaře chvílemi výzvou a potřeboval pomoc od přítelkyně, která mu prostřednictvím videohovoru radila, jak zapnout troubu. Jelikož si mladý kuchař nebyl schopen vzpomenout na slovo „strouhanka“, zavolal pro jistotu svojí babičce: „Ahoj babi, mám na tebe dotaz. To, co mám dát na štrúdl, to se jmenuje jak?“ Babička nebyla příliš překvapená a svému vnoučkovi správné slovíčko poradila. Matúš si z hostů vystřelil a podával pikantní čínskou polévku. Při servírování nešikovně vylil na stůl část Lukášovy porce. Polévka byla tak pálivá, že doslova zvedla ze židle drsňáka Václava Mikuláška, který si v MMA světě říká Baba Jaga. Ten se po prvním ochutnání rozkašlal a zdálo se, že přichází jeho poslední hodinka.

Majk neví, kolik je mu let. Maso „pekl“ ve vypnuté troubě

Majk pozval soupeře do domu, kde mu patří jeden pokojíček. Soutěžící při šmejdění poznali, že úklid není jeho silnou stránkou, a radili mu, že takto žádnou ženu nesbalí. Majk slíbil cop z panenky, na hlavní chod se ale čekalo neúnosně dlouho. Nevšiml si totiž, že mu nefunguje trouba. Chodil maso kontrolovat do studené trouby asi hodinu, než mu to došlo. Pobavil také tím, že hostům řekl, že je mu třiadvacet let. Soutěžící už se radovali, že to tipovali správně. Nakonec se ukázalo, že se Majk spletl a je mu dvaatřicet let. Dalším průšvihem bylo, když servíroval mango se slupkou. Nevěděl totiž, že se má oloupat.

Výbuch lednice u Davida a střevní potíže soupeřů

David vařit neumí, ale v průběhu týdne do svých kolegů pěkně rýpal. S ničím si nelámal hlavu a štáb klidně pozval do neuklizeného bytu. Při vaření se držel návodu z telefonu, i tak ale leccos pokazil. V jednu chvíli jej dokonce vyděsila rána. Za zády mu doslova vybouchla lednice, rozlétla se dvířka a ven se vyvalily střepy. „Tohleto je tekutý dusík, který jsem měl připravený jako zábavu, že si uděláme zmrzku,“ ukazoval zklamaný hostitel zmrzlou termosku na kameru. Večer byl plný srandiček, měl ale nepříjemnou dohru. „Milý Davide, za dnešek ti děkuju. Bohužel jsem se z tvojí stravy po... jako malé dítě,“ přiznal Vladimír po bodování střevní potíže a nebyl sám.

Komu se podle vás povedl největší trapas?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.