Seriály a filmy

1. června 2023 16:30

Žaneta Dernerová

Herci z oblíbeného seriálu oslavili den dětí v nemocnici. Rozdávali dárky a úsměvy

ZOO (118) – Charlie žádá Katku o ruku

Sabina Laurinová, Šimon Bilina, Michaela Tomešová a sestry Barbora a Lucie Černé překvapili dětské pacienty v pražské Thomayerově nemocnici. Kromě dobré nálady, úsměvů a podpisů rozdávali i krásné dárky, jimiž rozzářili tváře dětí na chirurgii. Prozradili navíc, jak by dnes slavili tento den, kdyby se mohli vrátit do bezstarostných let.

Den dětí nikdo nechce trávit na oddělení nemocnice, a tak se herci vypravili za pacienty, aby jim zpříjemnili čekání, než půjdou domů. Navíc dostali dárky od společnosti MGA Entertainment a získali podpisy od představitelů svých oblíbených seriálových postav. Dvojčata Lucie a Barbora Černé, Šimon Bilina, Michaela Tomešová a Sabina Laurinová budili pozornost a vyvolávali úsměvy na tvářích, už když procházeli chodbou po oddělení.

Takovou návštěvu na dětské chirurgii nikdo nečekal, pro malé pacienty to bylo překvapení, za které byli moc rádi. Všichni dostali klokany od Little tikes, panenky L. O. L. Surprise! a hru Opičko, nezlob se. Herci při té příležitosti prozradili, jak by trávili Mezinárodní den dětí, kdyby se mohli vrátit do bezstarostných let. „Nešla bych do práce, chtěla bych jít do zábavního parku a skákat na obřích gumových lanech na trampolíně. Chtěla bych, aby mi někdo koupil čokoládu a zmrzlinu,“ přemýšlí o svém dnu Lucie Černá a Sabina Laurinová ji doplňuje. „Šla bych na plavečák do Podolí, kde jsem vyrůstala. Přelezla bych plot, jako jsme to dělali celé dětství, protože jsme bydleli nad ním. Dala bych si tam čokoládovou zmrzlinu nebo bych šla s rodiči na večeři. Dřív to nebylo běžné, chodili jsme jen za odměnu, když jsem udělala přijímačky na konzervatoř nebo měla narozeniny,“ vzpomíná Laurinová.

To Barbora Černá by den pojala s kamarády o trochu akčněji. „Zahrála bych si na schovávanou nebo na policajty a zloděje. Jedna banda hledá druhou bandu, to jsme jako děti kdysi hrály. Možná si to zahraju i teď, nevadilo by mi to,“ svěřuje se Barbora, již uvidíme v roli Tes opět ve čtvrtek večer na Primě. Michaela Tomešová, představitelka Adélky, které se aktuálně velmi zkomplikuje život příjezdem exotické krásky, má na Mezinárodní den dětí jasný plán: „Budu ho trávit s manželem a dětmi, protože máme s manželem sedm let od svatby. Jedeme na místo, kde jsme se brali, je tam minigolf, hřiště, minizoo a budeme skutečně trávit tento den dětskými aktivitami.“

Čtěte také: S líbáním není problém, říká Eva Burešová ke žhavé scéně s Tomášem Klusem v seriálu

Šimon Bilina to má jasně dané a svůj dětský den by si užil se svými nejbližšími. „Strávil bych ho s rodinou v přírodě na výletě. Nebo bych s tátou hrál divadlo, točil film, postavil kurník nebo bych s ním doma kutil,“ vypočítává seriálový Haďák, jenž aktuálně řeší nepříjemné vztahové problémy. Jeho milá Sid je odhodlaná zatočit se vzájemnou ponorkou a rozhodla se od něho odstěhovat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.