Astročlánky

14. listopadu 2022 05:57

Jiřina Köppelová

7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 14. listopadu? Splní se naše přání

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 14. listopadu 2022.

Denní průvodce na týden od 14. listopadu pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 14. listopadu

Vynikající pondělí je před námi. Hvězdné nebe nám nadělilo hlubokou lásku, víru a naději v lepší zítřky i velkorysost. Dominantní je souhra mezi třemi znameními – Štírem, Rybami a Kozorohem, ve kterých se snoubí intenzita s výdrží a kreativitou. Máme sílu řešit a vyřizovat, máme v sobě empatii a soucit s druhými, dokonce i sami se sebou.

Úterý 15. listopadu

Dnešek bude ještě o kousek lepší než včerejšek. Rozhodně zkusme využít všech pozitivních podnětů, které k nám během dne doputují. Bude nás provázet i velká touha po vědění, úsilí o vyšší vzdělání. Dokážeme uvést do souladu smysl a účel.

Středa 16. listopadu

Hvězdy nám stále poskytují velmi příznivé energie, ale na modrém nebi se dnes objeví první černé mráčky. Pozor na faleš, klam a podvody. Nevěřte všemu, co se říká, fakta si ověřujte. Skrytou agresi budeme mít tendenci si vybíjet nepřímo, hledat zástupné problémy, a ve chvíli, kdy budeme partnery přistiženi při činu, rychle se přehrajeme do roli oběti, které nikdo nepomůže, nikdo ji nechápe. Pozor i na výstřednosti, ke kterým můžeme být sváděni svojí vlastní nespokojeností.

Čtvrtek 17. listopadu

Po sérii příjemných a láskyplných dnů přichází osudový 17. listopad. Letos by měl proběhnout ve větším poklidu než obvykle. Nehrozí žádné demonstrace, ani hlasité výměny názorů. Hrozí však ztráta iluzí, deziluze nebo jen zklamání z vývoje událostí. V tento den vstupuje Merkur do znamení Střelce, ve kterém je od včerejška už i planeta Venuše, z tohoto optimistického spojení slibují víru a naději v lásku a selský rozum.

  • Víte, že sedmnáctka je číslo nesmrtelnosti v tom smyslu, že osoba narozená pod její vibrací má schopnosti či nadání se nesmrtelně zapsat do dějin? A to už je velká výzva. Je to číslo houževnatosti a překonávání překážek. Tito lidé skoro nikdy nepadnou na kolena, vždy se dokážou znovu zvednout a jít za svým cílem. Přitom jsou citliví, jemní a velmi intuitivní. Nechybí jim ani umělecké nadání, často jsou vynikající malíři, herci, spisovatelé. Sedmnáctka má smysl pro peníze a finance. Tito lidé se většinou domohou značného jmění a významného postavení, hlavně v druhé polovině života.
  • 17. listopadu se narodili Vlasta Chramostová, Danny DeVito, Sophie Marceau, Martin Scorsese, Kateřina Emmons, Gary Goldman.

Pátek 18. listopadu

Obrovských duševních sil lze využít pro blaho všech. Dnes můžeme druhé až hypnoticky přitahovat, něčím fascinovat či očarovávat. A pozor na naše přání, mají velkou sílu a tendenci se plnit. Zelenou mají také všechny originální postupy a nezažitá řešení situací.

Sobota 19. listopadu

Mohou se v nás probouzet podivné emocionální touhy, které vyvěrají z hlubokých vrstev našeho nevědomí a které můžeme zkoušet zahnat alkoholem nebo sexuálními výstřelky. Budeme mít tendenci jednat chaoticky a zmateně. Mohou se přidat i zrady, podvody, nepoctivost a také přehánění čehokoliv v čemkoliv. Oporou nám však bude věrná láska, kterou nalezneme jak v sobě, tak v lidech, kterým můžeme skutečně důvěřovat.

Neděle 20. listopadu

Co týden pokazil, neděle může napravit. Na nebi se spojují v příznivém aspektu dva největší dobrodějové – Slunce s planetou Jupiter. Štěstí, spokojenost, optimismus, pocit sebedůvěry nás budou naplňovat po celý tento sváteční den.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

I v tomto týdnu si příliš neodpočinete, budete muset být stále aktivní a ve střehu. Některé situace nebo lidé, cizí i nejbližší, vás dokážou pěkně vytočit. Pokud už dopředu tušíte anebo víte, že by k takovému průběhu a kolizi došlo, raději se omluvte a schůzku odložte na další týden. Snažte se vše dělat jednoduše, zbytečně nekomplikujte a nekombinujte, stejně byste se tím nikam nedostali. K energii pomůže protahování a chůze a uklidnění naleznete v přírodě nebo galerii.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:

Sdílejte článek
Štítky láska Merkur Venuše týdenní horoskop znamení zvěrokruhu Slunce Kateřina Emmons Štír Vlasta Chramostová Martin Scorsese Sophie Marceau Danny DeVito Gary Goldman

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.