7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 17. října? Potkáte osudovou lásku

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 17. října 2022.

Denní průvodce na týden od 17. října pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 17. října

Akční pondělí je před námi. Dnes bychom měli mít dostatek energie překonávat a zdolávat všechny překážky, které nám osud nastraží do cesty. Dávejte si pozor na své emoce a nálady, je možné, že budete více lítostiví, než byste chtěli nebo očekávali. Raději si běžte zaběhat nebo zacvičit. Spory a nedorozumění mohou vznikat i mezi rodičovskými autoritami. Maminky budou od svých potomků vyžadovat něco jiného než tatínkové.

Úterý 18. října

Skvělý den, ve kterém panuje shoda mezi mužskou a ženskou energii. Ženy a muži si rozumějí a touží po sobě. Navíc Luna vstoupila do znamení Lva, k druhým jsme velkorysí, tolerantní. Máme radost ze života a hýříme optimismem.

Středa 19. října

Den, který přeje hluboké duševní i fyzické lásce. Můžeme se zamilovat nebo se někdo zamiluje do nás. Dávejte si jen pozor na žárlivost, která na nás obzvláště dnes může mít silně destruktivní a zhoubný vliv. Pokud dnešní noc věnujete sexu, nikdy na něj nezapomenete. Ovládají nás totiž silné sexuální vášně osudového charakteru.

Žárlivost patří k jedné z nejzhoubnějších chorob partnerského soužití a je často spojena s poruchou sebehodnocení, nějakým komplexem nebo mindrákem. Žárlí především lidé vrozeně nedůvěřiví, podezíraví nebo zase naopak přehnaně prestižní a samolibí. Čím větší je žárlivost osoby, tím větší je její potřeba kontroly, a paradoxně čím je jedinec žárlivější, tím méně si přeje být kontrolován. K nejžárlivějším znamením v astrologii obvykle řadíme Býky a Štíry. V těchto dnech se ale žárlivost nejvíce týká znamení Kozoroha, Raka a Vah.

Čtvrtek 20. října

Na obloze úřaduje krásná konjunkce neboli spojení Slunce s planetou Venuší. Tato nebeská konstelace přináší radost, veselost, optimismus, zábavu a družnost. A také lehkost projevu a smysl pro umění. Jsme schopní milovat a jsme milováni.

Pátek 21. října

Spolehlivý a praktický pátek je před námi. Možná budeme trochu přísní nebo zdrženliví, ale rozhodně zvládneme zdola horu úkolů a povinností. Ti z vás, kteří mají před sebou velký úklid, si nemohli zvolit lepší den. „Vypucujete“ nejen svoji domácnost, ale i duši.

Sobota 22. října

Pokud vás něco v poslední době tížilo na duši, dnes máte skvělou příležitost se ze všeho vypovídat. Den přeje společenským setkáním s přáteli, u kterých si znovu opět uvědomíte, jak jste rádi, že je máte. Sobotu provázejí i důslednost, metodické myšlení, silná schopnost koncentrace. Pro studium a učení skvělé energie.

Neděle 23. října

Slunce vstupuje do znamení Štíra, které patří mezi znamení vodní a pevná, vládne mu Pluto. Tradičním vládcem je planeta Mars. Je to znamení transformace, regenerace, vynalézavosti i mlčenlivosti. Je to nejsilnější znamení zvěrokruhu a symbolizuje naši sílu vůle, výrazné emocionální touhy a sex.

Dnes také planeta Saturn mění svůj pohyb z retrográdního na přímý. Vše, čemu jsme v minulosti měli porozumět, jsme pochopili a s nabytou moudrostí začneme trpělivě i účinně řešit své problémy a bojovat se svými strachy.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

V těchto dnech stojí proti sobě síla ega a jemnost srdce. Ale není nutné, aby došlo k boji, naopak učiňte vše pro to, abyste vyvěsili bílý prapor. Vůle může jít ruku v ruce s empatií a laskavostí. Začněte sami u sebe, až to uvidí ostatní, buď se přidají anebo je na čase se s nimi rozloučit. Nenechejte krutost, manipulaci, iluze a klam zničit vaše srdce, sny a potenciál. Ideální doba ke stěhování, rekonstrukci anebo nákupu nábytku.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.