7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 19. září? Můžeme se bláznivě zamilovat

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 19. září 2022.

Denní průvodce na týden od 19. září pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 19. září

Od 15. září, kdy se na oblohu vrátil velmi nepříjemný kvadrát mezi planetami Saturn a Uran, se nám může výrazně komplikovat život v mnoha oblastech. Dnes nám ale na pomoc přispěchá skvělá energie symbolizovaná příznivým aspektem mezi Sluncem a Plutem, která nám dodá sílu, odhodlání a vůli se s problémy úspěšně poprat. Dnes zvládneme vše, na co si pomyslíme.

Úterý 20. září

Můžeme se bláznivě zamilovat nebo podlehnout vášnivému flirtu s někým, na koho bychom v minulosti ani nepomysleli. Den plný překvapení i pochopení. Budeme vnímaví k pocitům druhých a budeme si umět navzájem vyhovět. Skvěle by se mělo dařit znamením Ryb a Raka.

Středa 21. září

Komunikačně náročný den pro znamení Berana. Moc dobře by si měli všichni jeho zrozenci promyslet, co dnes budou říkat a komu to budou říkat. Štěstí jim ale bude přát v podnikání a v lásce, takže si večer s někým velmi milým vynahradí všechny újmy, kterými je dnešek obdařil. Ostatní znamení by dnes měla myslet na své děti, věnovat se jejich touhám, přáním, naslouchat jejich pocitům a řešit i jejich problémy.

Čtvrtek 22. září

Nepříjemný den plný náhlých a nevysvětlitelných změn nálady. Prudkost, prchlivost, netýkavost nás mohou provázet skoro celým čtvrtkem. Můžeme pociťovat nutkavou touhu opustit vše staré a minulé a vytvářet si příležitosti pro nová vzrušení. Dávejte si pozor na silnicích a všechny třaskavé situace zkuste řešit s rozumem.

Pátek 23. září

Brzy ráno vstupuje Slunce do znamení Vah, které symbolizuje naši touhu po spravedlivém světě. Váhy patří mezi znamení vzdušná a kardinální, vládne mu planeta Venuše. Je to znamení harmonie, kamarádství a rovnováhy. Váhy ale dokážou být i pěkně umanuté, skoro nikdy neustupují ze svých pozic a přes všechnu svoji mírumilovnost umějí vyvolávat války.

Sobota 24. září

Dnes se rozhodně nenechávejte svést k nadužívání alkoholu. Nechtějte také zahnat případné smutky na duši a trápení v „cizích náručích“. Můžete na to vzít jed, že všechny podvody a klamy, které dnes započnete, se v budoucnosti na vás s velkou parádou provalí.

Neděle 25. září

25. září v 23:54 hod. nastane novoluní ve znamení Vah, které může vynést na povrch nějaká naše citlivá a bolestivá místa. Je dobré si uvědomit, že někdy v životě utrácíme příliš mnoho energie jen jedním směrem. Tím ztratíme rovnováhu a takový život v nás může zanechat pocit emočního vyčerpání nebo vyhoření.

  • Zdraví: Dbejte na to, abyste měli ledviny i močový měchýř v teple. V chladnějších dnech je snadnější dostat zánět. Snažte se také hodně pít, nejlépe vodu nebo čaje na čištění ledvin a krve. Přiměřeně se hýbejte, vhodné jsou zejména cviky na boky a nohy.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Dny v tomto týdnu v sobě zahrnují velký potenciál. Můžete pracovat na širokém okruhu činností.  Nezavrhujte nové výzvy, nebojte se nových věcí, nelpěte na starých. Vezměte otěže do svých rukou a nasměrujte svůj osud tak, aby vyhovoval vašim představám. Můžete cestovat, stěhovat se, rekonstruovat dům či byt, povýšit anebo změnit zaměstnání. Pro cokoli se rozhodnete, dočkáte se radosti, úspěchu, bohatství, úcty. Řiďte se instinktem a dávejte si pozor na ukvapenost, hádavost a emoční nevyrovnanost. Týden bude končit v emocionálním a melodramatickém rozpoložení. Budete přehodnocovat svůj život a rozhodovat se, co dál.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.