7 předpovědí pro 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 1. srpna podle hvězd?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 1. srpna 2022.

Denní průvodce na týden od 1. srpna pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 1. srpna

Pěkné pondělí je před námi. Radost, optimismus, chuť tvořit i bavit se nás budou provázet po celý den. A také bude přítomná fyzická láska, večer se můžete těšit na pěkný sex.

Úterý 2. srpna

Náročná konjunkce revoluční a aktivní planety – Uranu a Marse pod kvadrátem planety Saturn – nám přinese potenciál impulzivních reakcí na události, které neběží podle našich představ. Nese s sebou sklony k překotnému jednání, k touze něco zlomit, překonat všechna společenská omezení. Můžeme usilovat o převrat, konečné řešení i v našich soukromých válkách.

Tyto konstelace v lidech obvykle vyvolávají silné nervové vypětí. Měli bychom si dávat pozor na práci se stroji a s elektrickými přístroji, hrozí nebezpečí úrazu.

Středa 3. srpna

Příznivým aspektem tohoto dne je možnost prožít velmi překvapivé či vzrušující podoby fyzické lásky. Můžeme se bláznivě zamilovat nebo se někdo zamiluje do nás. Láska nám do života může vstoupit jako blesk z čistého nebe.

Čtvrtek 4. srpna

Den, ve kterém nás mohou napadat hluboké myšlenky nebo se nám podaří něco moc důležitého vyřešit či naplánovat. Každopádně komunikačně silný čtvrtek zejména pro znamení Šíra a Vodnáře.

Brzy dopoledne vstupuje planeta Merkur do znamení Panny, naše myšlení se proměňuje v objektivní a vyvážené. Díky talentu pro detail začneme disponovat pozoruhodnou schopností poradit si s jakkoliv spletitým problémem. Zvýší se náš zájem o zdraví a zdravý životní styl. A ještě jedna zajímavost – přestaneme po dobu alespoň tří týdnů tolerovat hlupáky a mluvky, budeme se vyhýbat tzv. planým řečem a slibům.

Pátek 5. srpna

Během dnešního dne je dobré si dávat pozor na vypjaté emoce. Prchlivost, vztek a hněv nejsou zrovna dobrými rádci. Můžeme si připadat neschopní nebo nedocenění, můžeme se bouřit proti všem autoritám.

Sobota 6. srpna

Spory, komplikace a různá omezení mohou provázet i dnešek. A také umění spojovat staré s novým, v krizových situacích najít pro všechny strany přijatelná řešení. Pomáhat nám bude soucitná a odpouštějící láska.

Neděle 7. srpna

Den se silným duchovním podtextem, den plný citlivé a tolerantní lásky. Den, který může pomoci rozpouštět napětí a omezující energie předchozích dnů.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Buďte aktivní a nadšení, studujte lidskou povahu, analyzujte sebe i své okolí, prozkoumejte pracovní a sociální možnosti, vytvořte nové podněty ve svém prostředí, které vás povzbudí k životu, probudí ze „spánku“ a osvítí geniální myšlenkou. Nedovolte, aby vás negativní zprávy či lidé svedli do spirály těžkostí a zoufalství. I když se spousta věcí mění a to původní známé a bezpečné se pravděpodobně nevrátí, neznamená to, že se musíme trápit. Jakmile smysl toho všeho zapadne do vašeho života, zjistíte, že vás to baví a těší. Cestování a komunikace by měly plynout snadněji než kterýkoli jiný měsíc v roce a podepisování důležitých dokumentů je bezpečné.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás mohlo ještě zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.