Bianca Censori opět šokuje: Na večeři s Kanye Westem ukázala v průhledném modelu vše

Bianca Censori (29) opět zcela šokovala, když minulý týden po boku svého manžela Kanyeho Westa (47) vyrazila na večeři v outfitu, který téměř nic nezakrýval. Jako obvykle Australanka ukázala své přednosti v průsvitném body s hlubokým výstřihem.

Ve čtvrtek večer se Bianca Censori vydala s manželem Kanye Westem na oslavu narozenin jeho manažera. Do italské restaurace Giorgio Baldi v Los Angeles v Kalifornii vynesla původem architektka opět zcela odvážný model, napsal web Mirror.

Čtěte také: Bianca Censori opět šokuje. Na rande šla v podprsence, klín bez kalhotek kryla kabelkou

Oděv manželky slavného rappera připomínal ustřihnutou punčochu a jako už tradičně nezakrýval téměř nic. Bianca jako obvykle neoblékla spodní prádlo, takže bylo vidět vše. Nechyběl hluboký výstřih a průsvitný vršek, který odhalil přednosti devětadvacetileté Australanky. Body v tělové barvě zářilo, protože bylo poseté kamínky. Outfit pak doplnila černými lodičkami.

Již v týdnu se v ulicích Los Angeles ukázala Censori v téměř průsvitném modelu, který také připomínal ustřihnutou punčochu.

Mohlo by vás zajímat: Bianca Censori a její nejšílenější outfity: Od hlavy až k patě v průsvitném silonu

Pro Biancu to není nic neobvyklého, zpravidla svými oděvy nechává výrazně větší část nahého těla odhalenou než zahalenou. Vzhledem k dosud publikovaným fotkám již prokazatelně porušila zákony o odhalování a pobuřování na veřejnosti v Itálii (opakovaně), Francii nebo Japonsku.

Podle fanoušků je Bianca Censori velice podobná bývalé ženě Kanyeho Westa, Kim Kardashian:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.