Únoru podle numerologie vládne jednička. Je ideální čas na realizaci vašich nápadů

Numerologie pracuje s čísly, která mají své specifické rysy a vibrace, jimiž ovlivňují náš každodenní život. Spočítejte si podle návodu své osobní měsíční číslo a zjistěte, jak vás bude ovlivňovat a jak se vám bude dařit v únoru, druhém měsíci roku 2024.

Podle numerologie vychází na letošní únor číslo 1 (vznikne sečtením čísla měsíce únor, což je 2, se všemi čísly letošního roku, tedy 2 + 2 + 0 + 2 + 4 = 10, 1 + 0 = 1).

Jednička je prvním číslem numerologického cyklu. Máte nějaké projekty nebo nápady, které jste chtěli uvést do praxe, ale čekali jste na ten správný okamžik, báli jste se, že ještě není ta správná doba? Právě teď v únoru přichází ten správný moment a měli byste toho využít. Nepromarněte tuto šanci, protože přichází jen jednou, nejvýše dvakrát za rok.

Spočítejte si své osobní měsíční číslo

Každý z nás má své osobní nebo, chcete-li, životní číslo, které ho ovlivňuje celý život. Pokud ale chcete vědět, co konkrétního vám podle numerologie přinese ve druhém měsíci letošního roku, je potřeba vzít v úvahu i energii tohoto konkrétního období, tedy vibrace měsíce února a zároveň i letošního roku. Začněte tím, že sečtete den a měsíc svého narození. Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, opět jednotlivé číslice sečtěte, aby vám vyšlo číslo od 1 do 9.

Příklad:

Pokud jste se narodili například 28. března, tedy 28. 3., sečtěte 2 + 8 + 3 = 13.

A dále pokračujte 1 + 3 = 4.

K tomuto číslu přičtěte číslo letošního roku, tedy 8 – vznikne sečtením všech čísel roku 2024 (2 + 0 + 2 + 4).

4 + 8 = 12 (Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, opět obě číslice sečtěte, v tomto případě tedy 1 + 2 = 3).

Osobní roční číslo je v tomto případě 3.

Nyní si spočítejte vaše osobní měsíční číslo tak, že sečtete vaše osobní roční číslo a číslo tohoto měsíce (únor má číslo 2).

Tedy 2 + 3 = 5 (Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, obě číslice sečtěte)

Osobní měsíční číslo na únor 2024 je v tomto případě 5.

Jakmile budete znát své osobní měsíční číslo, přečtěte si, co vás podle numerologie v letošním únoru čeká:

Osobní měsíční číslo 1

Energie jedničky v únoru pronikne do vašeho života jako závan čerstvého jarního vzduchu. Vibrace čísla jedna může působit, že budete mít tendenci chovat se spontánně a trochu lehkovážně, měli byste ji ale využít k tomu, abyste udělali rozumná rozhodnutí, protože tento měsíc je vaším odrazovým můstkem pro dalších následujících osm měsíců. Do vašeho života mohou vstoupit nové příležitosti. Můžete potkat člověka, který úplně změní směr, jímž se v životě ubíráte.

Jednička podporuje sebedůvěru, proto věřte především sami sobě a své intuici. Jednička je také vedoucí číslo, první v řadě. To, co uděláte, může být inspirací nebo vodítkem pro ostatní, aby vás následovali. Může toho být opravdu hodně, co byste měli stihnout. Proto se vůbec nic nestane, když ve chvílích, kdy nebudete stíhat, někoho požádáte o pomoc nebo radu.

Osobní měsíční číslo 2

Dvojky mají sklon být jemné, citlivé, empatické. Během následujících týdnů tedy můžete mnohem více chápat sílu obsaženou ve vašich pocitech. To, jak se cítíte, berte jako svůj osobní navigační systém. Důvěřujte mu. Můžete být i citlivější vůči různým situacím nebo lidem. Více ostatním naslouchejte, zaměřte se nejen na slova, ale také na řeč těla. Dejte svým rodinným příslušníkům, přátelům nebo kolegům v práci prostor k mluvení, ptejte se jich, jak se skutečně mají.

Únor bude přát i vztahům a lásce. Stávající vztahy se mohou ještě více prohloubit na intimní úrovni. Nezadaní mají velkou šanci najít si konečně vhodný protějšek.

Osobní měsíční číslo 3

Pro vás bude únor měsícem komunikace. Nejspíš zjistíte, že potřebujete mluvit, sdílet, vysvětlovat, popisovat a šířit své nápady široko daleko. A co je dobrá zpráva, budete mít kolem sebe spoustu lidí, kteří budou ochotni poslouchat!

Trojky jsou kreativní a také přirozeně okouzlující a plné půvabu, takže své publikum nebudete muset složitě hledat. Jen si dávejte pozor, aby se vám ta velká míra pozornosti, které se vám od ostatních může dostávat, moc nezalíbila a příliš jste si na ni nezvykli. S popularitou také může přijít kritika. Takže bude potřeba se i trochu obrnit a uvědomit si, že se nikdy nemůžete zavděčit všem. Každý máme nějaký svůj názor, se kterým ostatní nemusí souhlasit. A tak je to správně. Hlavní je, abyste zůstali sví.

Osobní měsíční číslo 4

Čtyřky jsou zodpovědné, v centru vaší pozornosti by tedy v následujících týdnech měla být především práce. Nebude to ale tak, že se budete trápit a dřít. Budete soustředěnější, odhodlanější a vaše výdrž bude větší, takže i těžké úkoly zvládnete mnohem snáz než jindy. Měli byste ale pracovat metodicky. Pokud máte sklony věnovat se více různým projektům najednou, rozumně si je rozvrhněte, udělejte si časový plán, denní nebo týdenní seznam úkolů.

Únor vám může přinést také nečekané spojení s minulostí. Objevit se může příbuzný, kterého jste už dlouho neviděli. Je to rozhodně vhodný měsíc k tomu, abyste se trochu ponořili do vaší rodinné minulosti, prozkoumali historii vašeho rodu nebo vyprávěli svým dětem o tom, jaké to bylo, když jste byli malí vy.

Osobní měsíční číslo 5

Pro vás bude důležité být v únoru flexibilnější. A tím nemyslíme tělesně, i když na pohyb byste určitě v rámci možností zapomínat neměli. Pětka v numerologii přináší spoustu změn a určitě neuděláte chybu, když se jim v příštích týdnech nebudete bránit a necháte je vstoupit do svého života.

Může se stát, že vaše vztahy s partnerem nebo ostatními lidmi v okolí nebudou úplně ideální. V partnerském vztahu možná pocítíte trochu dusno, možná se vám bude zdát, že vaši kolegové v práci se pohybují na jiných vlnách než vy. Chybu nehledejte u nich. Pětka je jedním z nejdynamičtějších čísel, touží po dobrodružství, pocitu odlišnosti, snadno může podlehnout pocitu nudy nebo omezení. Snažte se to tedy nějakým způsobem přijmout a vytěžit z toho co nejvíce. Rozhlédněte se kolem sebe a nasajte čerstvou inspiraci. Přečtěte si novou knížku. Podívejte se na zajímavý dokument v televizi. Teď jde o to, abyste opravdu otevřeli své oči i mysl. A nedělejte si starosti s tím, že se na chvilku ostatním trochu vzdálíte. Až bude ta správná doba, zase se k vám připojí.

Osobní měsíční číslo 6

Máte pocit, že rodinný život není moc sexy? Zamyslete se nad tím znovu. Šestka je mateřské, velmi harmonické číslo, které charakterizuje milující a starostlivá povaha. Připomíná vám, kolik lásky, krásy a kreativity můžete nalézt právě doma, v kruhu rodiny. Věnujte se více partnerovi i dětem. A pokud vlastní rodinu zatím nemáte, zkuste se spojit se svými rodiči, zavolejte jim, napište nebo nabídněte pomoc lidem, kteří ji v této nesnadné době potřebují. Šestka je velkorysá a dávající. Dejte si jen pozor na jednu záludnost – sklon k perfekcionismu. Nemusíte se úplně rozdat. Myslete i na sebe, mějte se rádi a klidně občas někoho požádejte, aby zase udělal něco pro vás.

Kromě toho je šestka také jedním z nejkreativnějších čísel. Únor by tak pro vás mohl být ideální dobou, kdy si můžete něco vyrobit. Zkuste si to, návodů na internetu najdete spoustu. Co třeba kreslení, vyšívání, skládání origami, korálkování, vylepšení domova? Možná ani netušíte, jaký skrytý talent ve vás dříme!

Osobní měsíční číslo 7

Sedmička je v numerologii spojena se zklidněním, stáhnutím se do ústraní a hledáním smyslu života. Pokud jste se tedy v lednu vůbec nezastavili a neustále pracovali, únor by pro vás měl být časem, kdy se budete soustředit trochu i na sebe. Zpomalte, udělejte si čas, abyste mohli přemýšlet o svých vlastních potřebách, přáních a touhách. Je mnoho lidí, které právě toto může frustrovat nebo znervózňovat. Jsme zvyklí stále se za něčím honit, pracovat pro druhé. Berte to tedy jako svůj únorový úkol, který bude také vyžadovat vaše úsilí.

Snažte se trávit čas pouze s pozitivními lidmi, kteří vás umí podpořit. Ano, to může být v dnešní době těžké, ale pokuste se o to. Možná se budete cítit unavenější než obvykle. Nebraňte se tomu. Místo prolévání se kávou nebo čajem si dopřejte více spánku. A nedívejte se dlouho do noci na televizi. Zacházejte se svým tělem a se svou myslí jako s něčím vzácným a jedinečným, o co je třeba dobře pečovat.

Osobní měsíční číslo 8

Letošní únor vám dává možnost zazářit. Jste na to připraveni? Osmička pomáhá dosáhnout úspěchu a přináší hojnost všem, kteří ji umí přijmout a vědí, jak s ní naložit.

Udělejte si trochu času, ohlédněte se a oceňte se za práci, kterou jste odvedli, abyste se dostali tam, kde jste. Kolik úsilí jste museli vynaložit, jaká rizika jste možná museli podstoupit, co všechno jste se naučili. Nasajte pocit úspěchu a využijte ho k tomu, abyste se mohli posouvat dál. A neplánujte si do budoucna jen to, co je možné. Dokážete toho víc, můžete si troufnout zamířit výš, než si myslíte. Energie čísla osm vás v tom podpoří.

Únor bude vhodný i pro investice nebo různé obchodní kontrakty. Myslete dopředu. Vaše budoucí já vám poděkuje za úsilí a rozhodnutí, která uděláte právě teď.

Osobní měsíční číslo 9

Devítka je posledním číslem numerologického cyklu. Něco ve vašem životě se chýlí ke konci a vy byste se toho neměli snažit za každou cenu držet. Může to být vztah, pracovní projekt, možná nějaký váš zvyk… Nejspíš to bude obtížné, ale právě teď stojíte na rozcestí. Buď můžete zůstat zde, ve svém starém životě, nebo se vydat novou cestou a svůj život posunout dál.

Je důležité si uvědomit, že pokud se teď rozhodnete pro první možnost, dalších devět měsíců jednoduše strávíte postáváním na místě. Využijte tedy tuto příležitost. Některé konce mohou vypadat děsivě, pamatujte ale na to, že s každým koncem přichází nový začátek. A ten vás čeká už příští měsíc.

Jaký bude únor podle mariášových a tarotových karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.