Herci ze ZOO degustovali syrové hovězí srdce. Co dalšího nechutného spořádali?
ZOO (18) - upoutávka
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž. Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon Bilina, Jan Kopečný a Michaela Petřeková zažili kus odvahy, svůj odhad i netradiční jídlo.
Když jim momentálně buší srdce pro jejich seriálové postavy, tak jsme jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí. Na hercích tak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se.
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když, teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívá se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomíná na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina,
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Pánové na tom byli o poznání odvážněji.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Na hercích tak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obzvlášť Jan Kopeční, coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Když jim momentálně buší srdce pro své seriálové postavy, tak jsme jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon Bilina, Jan Kopečný a Michaela Petřeková zažili kus odvahy, svůj odhad i netradiční jídlo.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když, teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívá se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomíná na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina,
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Pánové na tom byli o poznání odvážněji.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Na hercích tak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obzvlášť Jan Kopeční, coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Když jim momentálně buší srdce pro své seriálové postavy, tak jsme jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon Bilina, Jan Kopečný a Michaela Petřeková zažili kus odvahy, svůj odhad i netradiční jídlo.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Kdo ze ZOO je nejodvážnější jedlík?
Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala. Pánové byli o poznání odvážnější. Obzvlášť Jan Kopečný coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle.
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém, usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém, usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj:
FTV Prima/ Zoo
„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomínal na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina, který tvrdil, že ochutnávka na slepo byla hodně těžká. „Miluju jídlo, je to zajímavé, protože skrze chutě se o sobě i něco dozvíte.“
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj:
FTV Prima/ Zoo
Dámy byly opatrnější
Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni.
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat.“
U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené.
Zdroj:
FTV Prima/ Zoo
To seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou. „Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívala se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm.
David Gránský je degustační nadšenec a s manželkou Nikolou pořádají ochutnávací výpravy po restauracích. „Jasně, že narazíte na restauraci, která je vynikající, ale i na takovou, kam už se nechcete vracet, tady jste mě ale překvapili. V takových podmínkách na natáčení a připravit tak skvělé jídlo? Nejvíc mě dostal ten dezert v podobě mini větrníčku. To bylo tak neuvěřitelně dobré. Chci ještě, kluci noste to sem!“ smál se seriálový Albert, který se nestyděl si přidat.
Co herci spořádali:
Bramborák – chipsy z brambor a česneku, rajčatový kečup, čerstvá majoránka
Košíček s tatarákem – hovězí srdce, libečková majonéza, smažená cibulka
Kůže bez ryby – kůže ze pstruha, citrusový gel, fenykl
Článek označený jako red vznikl při společné redakční práci na nejaktuálnějším tématu z domova nebo ze světa. Často jde o spolupráci autorů on-linové a televizní sekce.
Horoskop vždy po ruce
Zanechte nám váš e-mail a my vám budeme zasílat pravidelný newsletter s vaším horoskopem.
Dnes je den, kdy můžete zazářit, Berani, tak do toho dejte všechno. Ujistěte se, že se vám za vše, co děláte, dostane zaslouženého uznání. Snažte se nepropadat sebelítosti. Buďte sami sebou a lidé vás budou přirozeně následovat. Nyní je vynikající čas na vytváření plánů do budoucna. Zůstaňte při zemi a jděte za svými cíli. Dbejte na to, aby vás z cesty nevyvedly rozmary a motivace jiných lidí.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Býk
19. 7. 2025
Dnešní den je plný kontrastů, Býci. Ráno si dejte čokoládu a odpoledne si jděte zaběhat. Přispěte si a brzy jděte spát. Je to také den uzemnění. Travte čas doma a vyřizujte více telefonátů než obvykle. Ukliďte si pracovní stůl a uspořádejte poličku s knihami. Proč neuklidit ledničku? Postarejte se o své domácí mazlíčky.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Blíženci
19. 7. 2025
Blíženci, den nezačne, dokud si nevyčistíte hlavu a nevyřešíte některé nevyřešené osobní záležitosti. Možná děláte z komára velblouda. Uvědomte si, že pro každého existuje nějaká cesta. Odložte dnes své žihadlo. Je sice silné, ale nepřinese nic dobrého. Držte svou sílu pod pokličkou. Soustřeďte se spíše na všední úkoly, které je třeba udělat. Proč si nesestavit seznam?
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Rak
19. 7. 2025
Dnešní den pro vás může být obtížný, Raku. Instinktivně budete chtít ze situace uniknout a prozkoumat své obzory, ale něco vás bude brzdit. Postarejte se o účty na svém stole a vyřešte nepořádek v ložnici. Vyčištění fyzického prostoru kolem vás pomůže vyčistit duševní prostor ve vaší hlavě. Brzy budete volní.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Lev
19. 7. 2025
Svět je vám dnes otevřený, Lvi, a tak využijte všech skvělých možností, které vám nabízí. I když si to možná neuvědomujete, vzniká vám věrný fanklub. Věci, které říkáte a děláte, mají na ostatní silný vliv. Tento den je fantastický k tomu, abyste se ujali vedení a vedli ostatní, kteří se zdají být na dně. Váš pevný nadhled bude přínosem v každé situaci.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Panna
19. 7. 2025
Řekněte, co máte na srdci, Panny, ale neurážejte se, když vás nikdo neposlouchá. Nepronášejte svůj názor buldočím způsobem. A ani fňukalové nejsou oblíbení. Soustřeďte se raději na své aspirace. Možná jste v poslední době hodně mluvili a dostat myšlenky ven je skvělé, teď je ale čas, kdy musíte položit základy, abyste tyto nápady mohli realizovat.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Váhy
19. 7. 2025
Váhy, vystrčte hlavu z oblaků a vraťte se na Zem na příjemnou návštěvu. Je tu několik věcí, o které byste se měli postarat. Všední úkoly a rutinní práce nebudou bolet, až se odhodláte k jejich splnění. Dnes toho můžete hodně dokázat. Jen se ujistěte, že si zachováte chladnou hlavu a pevně se budete držet reality.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Štír
19. 7. 2025
Vraťte se dnes na zem, Štíři. Uzemněte se a užijte si den. Čím více zpomalíte a zaujmete starostlivý, citlivý a vnímavý postoj, tím více věcí vám půjde přirozeně od ruky. Dnes není den, kdy byste měli bojovat. Je to čas, kdy se můžete spojit s ostatními na symbiotické úrovni. Pečujte o sebe i o druhé. Zajděte si na masáž a přitulte se k těm, které máte rádi.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Střelec
19. 7. 2025
Dnešní den je pro vás fantastický, Střelci, a tak si ho naplno užívejte. Vaše emoce budou stabilní a budete mít velmi expanzivní pocit pohody. Vaše sebevědomí je silné, a tak toho využijte ve svůj prospěch. Tato energie může být nenápadná, ale pokud se na ni naladíte hned na začátku dne a stanovíte si plán, čeho chcete dosáhnout, můžete být velmi produktivní.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Kozoroh
19. 7. 2025
Kozorozi, dnešní den je vhodný k tomu, abyste si něco zařídili. Postarejte se o nepříjemné úkoly, které se hromadí. Máte skvělou příležitost hodně toho dokázat. Lidé se méně zabývají lehkovážnými žvásty a pomluvami než stanovením plánu ke splnění důležitého cíle. Přispějte k tomuto trendu tím, že se začnete vážně zabývat úkoly, které máte před sebou.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Vodnář
19. 7. 2025
Vodnáři, vaše emoce se dnes mohou zdát poněkud zmatené. Možná nechápete, proč tomu tak je. Obraťte se na ostatní, aby se s vámi podělili o své myšlenky. Měli byste zjistit, že rozhovor vám pomůže utřídit si pocity. Nespěchejte. Nenechte se ostatními popohánět k tomu, abyste uvěřili něčemu, o čem tušíte, že není pravda.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Ryby
19. 7. 2025
Dnes se vám dostane všeho, Ryby. Možná se nebudete cítit nijak zvlášť mocní a ve skutečnosti se mohou objevit lidé, kteří se budou snažit, abyste se cítili neschopní. Uvědomte si, že jde o přechodný trend a že se brzy odrazíte zpět ke svému pravému já. Otevřete se trochu více než obvykle a vpusťte do svého života více světla.