Horoskop lásky na prosinec 2023: Štíry čeká láska, Vodnáře problémy

Jak to bude v prosinci 2023 se vztahy? Na koho čeká nová láska, na koho problémy s partnerem a kdo může otěhotnět? Přečtěte si, jak na tom bude v prosinci s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Láska pro vás bude poslední měsíc v roce hodně zásadní. Můžete se znovu zamilovat nebo někoho potkat, ale určitě to nebude tak, že byste byli v klidu a nic neřešili. Věci a stavy se budou v průběhu měsíce prostě měnit.

Býk

Je to pro vás obtížné období, kdy nevíte, jak se rozhodnout a jak se ke všemu postavit. Možná tentokrát nechte vše plynout a nic nedělejte. Moc vám to sice nepůjde, je to ale asi jediná možnost, jak vše vyřešit.

Blíženci

Víte, že máte jednoho velkého ctitele? Pokud jste si to ještě neuvědomili, tento měsíc se to dozvíte. Dostanete od něho dárek, který vás opravdu překvapí. Jak s ním naložíte, je už na vás.

Rak

Pokud chcete rozšířit rodinu, je teď ten nejlepší čas a je možné, že se vám podaří i dvojčata. Plodnost totiž bude tématem posledního měsíce v roce a vy si to budete užívat nejen ve skvělém sexu.

Lev

Flirt a koketování vám chybí, ale tentokrát si je můžete opravdu užít. Objeví se někdo, kdo s vámi začne koketovat a flirtovat tolik, že ho nebudete moct pustit z hlavy. Na konci měsíce to ale skončí.

Panna

V prosinci bude váš vztah jednou nahoře a jednou dole. Můžete prožívat intenzivní city, ale i velké emoce beznaděje, protože partner nebude vždy odpovídat vašim představám. Nedejte se nikam zatlačit a držte si své hranice.

Váhy

Objevíte nějaké nové možnosti, jak komunikovat s partnerem. A zjistíte, že se tím vaše vztahy zjednoduší, hlavně ale pochopíte jeden druhého. Pokračujete v tom, co jste započali, a do budoucna budete jeden druhého úplně jinak chápat.

Štír

Na cestě k vám je láska. Neseďte proto doma, ale vydejte se mezi lidi, tam můžete narazit na člověka, ke kterému zahoříte láskou. A láska to nebude ledajaká. Potkáte svou spřízněnou duši.

Střelec

Užívejte si vánočních večírků a posezení s přáteli, udělá vám to dobře a přinese vám to radost do dní, které pro vás jsou většinou hodně stresové. I když budete mít pocit, že si to nemůžete dovolit, nakonec zjistíte, že si čas najdete.

Kozoroh

V prosinci budete hodně prožívat své emoce. Můžete se totiž bláznivě zamilovat, protože ale umíte své emoce občas udržet na uzdě, tak se budete zase věnovat své práci a trochu se od partnera odtáhnete. Nakonec se zase vrátíte zpět.

Vodnář

Doma můžete mít nějaké trable, které vám přinesou pocit beznaděje, ale hlavně pocit vnitřního vzteku a naštvání. Budete si to kompenzovat na svých blízkých a můžou se tím pokazit svátky. Dejte si pozor na zbytečné obviňování a rychlé závěry.

Ryby

Jste velice empatičtí, především nasáváte emoce druhých jako houba. V tomto období se můžete potkat s lidmi, kteří budou hodně nervózní a budou se snažit na vás vše přehodit. Musíte se naučit bránit se a nic nepřijímat. Máte sami trápení dost.

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.