Horoskop lásky na září 2023: Beran se bude hádat, Vodnář si užije lásku partnera

Jak to bude v září 2023 s láskou podle mariášových karet? Kdo si bude užívat lásku a pohodu, kdo zjistí, že spontánnost ve vztahu je vlastně skvělá, a komu hrozí prozrazení nevěry? Přečtěte si, jak na tom bude v září s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

V partnerství budete spokojeni, ale nepotrvá to celý měsíc, protože vaše nerozhodnost může partnera potrápit a nakonec vás dovede do hádky. Všimněte si, že partner se vám snaží vyhovět ve všem, co si přejete, jen vy někdy nevíte, co chcete. Ujasněte si to!

Býk

Stále nejste na vztah připraveni, i když si myslíte, že už jste udělali vše pro to, aby vám do života přišel ideální partner, tak tento měsíc zjistíte, že tomu tak není. Ještě vás čeká nějaká práce na vaší tvrdohlavosti, která je vám ve vztazích dost často překážkou. Vy to zvládnete, nebojte se.

Blíženci

Těšíte se už dlouho na to, jak si s partnerem na sebe uděláte čas a při romantické večeři si vyjasníte všechny city a pocity. Jenže na to tento měsíc zase nebude čas. Vymysleli jste si spoustu aktivit a možná i stěhování, a to s romantickou večeří při svíčkách nejde moc dohromady.

Rak

Máte naplánovaný celý měsíc a myslíte si, že se vám podaří to přesně dodržet. Těšíte se na skvělý sex, který jste dlouho kvůli práci odkládali. Jenže na začátku měsíce se vám to nějak nebude dařit a druhou půlku měsíce se o to budete pokoušet. Pokud se budete opravdu snažit, tak čas na sebe najdete – pak to bude hodně dobré.

Lev

Sex vás často spojuje a vy na to tak trošku hřešíte. Navíc svého partnera hodně provokujete k žárlivosti a pak se divíte, že běsní a chová se majetnicky. Co kdybyste v něm probouzeli úplně jiné stavy, třeba zamilovanost nebo oddanost? To by se vám tento měsíc skvěle podařilo.

Panna

Někdy máte na vše určené přihrádky a některé nečekané věci se vám do těch přihrádek prostě nehodí. Jenže tento měsíc bude vše spontánní a nečekané a vás to hodně rozhodí, pocítíte určitou úzkost, ale nakonec zjistíte, že to bylo úžasně dobrodružné a zábavné.

Váhy

Pokud máte někde nějaký paralelní milenecký vztah, tak si dejte pozor na prozrazení. Váš partner totiž už něco tuší, ale stále na to nemá důkazy – a ty se tento měsíc bude snažit získat. Tudíž byste měli vše odložit na jiný čas a věnovat se více rodině a partnerovi a vše se uklidní a bude pohoda.

Štír

Víte, že vám partner nestačí, navíc vám v minulosti něčím ublížil, na což samozřejmě nemůžete i po těch letech zapomenout. Vždycky, když máte možnost, tak mu to naservírujete na stříbrném podnose a hezky jedovatě ho u toho štípnete. Vykašlete se na minulost a užívejte si přítomnost a uvidíte lásku jak z románu.

Střelec

Když něco slíbíte, tak se prostě snažíte to za každou cenu dodržet. Jenže vaše práce jde někdy na úkor rodiny a rodina to dost často toleruje, ale vše má svoji hranici a jednou to může prostě přetéct a partner se ozve. Uvědomte si, že partner je opravdu hodně tolerantní a je škoda o něho přijít.

Kozoroh

Překážky jsou od toho, aby se překonávaly, ale někdy to jde tak, že ten problém prostě obejdete a nemusíte u toho zdolávat hory a kopce. Je dobré si to připomenout. Tedy aspoň ve vztahu, protože v práci to stejně neumíte. Uvolněte se a užijte si vše, co dostáváte od života a osudu, není toho málo.

Vodnář

Partnerovi se konečně rozsvítilo a pochopil, že jste pro něho jedinečná a osudová osoba do dalšího života. Využijte téhle skvělé konstelace, protože se nemusí opakovat. Vzpomeňte si na to, jak je váš partner ovlivnitelný, a kdo ví, co mu zase někdo napovídá. Pokud vás požádá o ruku, začněte hned plánovat svatbu.

Ryby

Do života vám přichází spousta potenciálních partnerů a je hodně těžké konečně si někoho vybrat. Proč spěcháte, dejte si na vše čas. Jen partnery z minulosti si už do života nebo spíš do vztahu nepouštějte, protože když něco jednou skončilo, tak to má být uzavřené a neměli byste to znovu otvírat.

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.