Celebrity

8. ledna 2023 06:00

David Laštovka

Jitka Čvančarová našla životní lásku až po třicítce. Můj muž se fakt nadře, říká

Hodinový manžel - upoutávka

Jitka Čvančarová (44) má pověst jedné z nejpřitažlivějších českých hereček, po které touží spousta mužů. Přesto dlouho nemohla najít toho pravého. Životní lásku jí osud do cesty přihrál v době, kdy měla za sebou několik bolestných rozchodů.

Zatímco její vrstevnice už dávno měly rodiny a děti, Jitka Čvančarová zůstávala stále single. Po nevydařených vztazích už pomalu přestávala věřit v lásku. Jak už to tak v životě někdy bývá, ta si ji nakonec našla sama. Amorův šíp ji zasáhl v době, kdy jí bylo dvaatřicet let a čekala to snad ze všeho nejméně.

Stalo se to během televizní taneční soutěže, kde se zamilovala do tanečníka a choreografa Petra Čadka, který ve zmíněné show působil jako poradce. Jak se ukázalo, sympatie byly vzájemné. Zhruba pouhý rok od seznámení, 24. září 2011, se v kostele svatého Petra a Pavla v jejím rodném Mělníku vzali. Za čtyři měsíce se jim narodila dcera Elena Emílie a o šest let později syn Theodor Christian.

V ženském kolektivu prý dlouho nevydrží

Jejich manželství i po více než jedenácti let působí stále idylicky. Jsou dokonalou ukázkou toho, že se protipóly přitahují. Herečka přiznává, že ona je oheň, její muž voda, ale vždycky nakonec dojdou ke shodě. „Mám hodně mužské energie. V čistě ženském kolektivu ani dlouho nevydržím. Nevyhovuje mi. Mám radši chlapskou upřímnost. Umím vzít do ruky šroubovák, kladivo, vrtačku. Vyřeším spoustu technických věcí. Asi je pravda, že muži mají raději křehčí, bezradnější ženy, protože jim dodávají pocit té mužské nadvlády. Se mnou je to náročnější, myslím, že můj muž se fakt nadře,“ svěřila se upřímně pro časopis Sedmička.

Jitka Čvančarová patří mezi velmi obsazované herečky. Velké popularitě se těší například její postava ostré vdovy v seriálu Černé vdovy. Jedním z divácky oblíbených filmů, v němž si zahrála, byl i Hodinový manžel, který můžete sledovat 8. ledna ve 20:15 rovněž na Primě. Kromě Čvančarové v něm uvidíme například Bolka Polívku, Davida Novotného, Davida Matáska, Zuzanu Norisovou, Evu Holubovou, Ninu Divíškovou, Lenku Vlasákovou, Danu Batulkovou, Simonu Babčákovou nebo Norberta Lichého.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.